• Last ned programvare

Den enkleste måten å sikre at robotstøvsugeren din er oppdatert på, er ved å aktivere automatiske oppdateringer. Dette kan gjøres ved å koble den til hjemmenettverket ditt via Dyson Link-appen.

Hvis robotstøvsugeren ikke kommer opp som et WiFi-nettverk i enhetens nettverksinnstillinger, må du kanskje aktivere robotstøvsugerens WiFi-modus.

For å oppdatere programvaren manuelt, vennligst følg instruksjonene nedenfor.

• Automatisk oppgradering via Dyson Link-appen

Ved å laste ned Dyson Link-appen registrerer du deg for automatiske oppgraderinger

Når en oppgradering blir tilgjengelig for robotstøvsugeren din, lastes den ned automatisk og installeres ved neste mulige anledning (når robotstøvsugeren er inaktiv, på ladestasjonen og koblet til WiFi)

En ring med lys som blir sterkere/svakere vil vises mens en oppdatering pågår. Ikke prøv å avbryte oppgraderingssekvensen før den er fullført. Å ta ut batteriet mens en oppdatering pågår kan forårsake uopprettelig skade

Så snart den er fullført, vil lysene skru seg av. Robotstøvsugeren er klar til bruk igjen

• Manuell oppgradering via USB

Robotstøvsugerens programvare kan oppdateres ved bruk av en USB-pinne hvis det ikke er et WiFi-nettverk tilgjengelig.

Merk at det ikke følger USB-pinne med maskinen. For å oppgradere via USB må du bruke en som er formatert til FAT32 med minst 256 MB ledig plass.

Klikk her for å laste ned den nyeste programvaren til USB-pinnen din, uten å gi den nytt navn. Denne programvaren bør være det eneste på USB-pinnen (dvs. at det ikke bør være andre filer eller foldere på den).

Merk: I noen nettlesere kan filen bli vist i nettleseren i stedet for at du blir bedt om å laste den ned. Hvis dette skjer, velg ‘Fil’, så ‘Lagre som’ (eller tilsvarende trinn for akkurat din nettleser) for å lagre filen på USB-en din

Merknader til programvareutgivelse

Klikk her for merknader til de siste programvareutgivelsene

Programvare utgitt 02/10/2020 (Versjon 6.5.12)

Vi utgir programvareoppdateringer for Dyson 360 Heurist™ robotstøvsuger regelmessig. Denne oppdateringen har fokus på feilrettinger.

Programvare utgitt 04/09/2020 (Versjon 6.5.11)

Denne oppdateringen for Dyson 360 Heurist™-robotstøvsugeren din introduserer en ny funksjon samt noen generelle ytelsesforbedringer.

Eiere med soneinndelt kart kan nå instruere robotstøvsugeren til å rengjøre spesifikke soner, f.eks. spiseområder eller områder med stor trafikk. Dette kan gjøres umiddelbart eller ved å legge den til en tidsbestemt rengjøring.

For å sikre at robotstøvsugeren din oppgraderes automatisk ved utgivelse av ny programvare, skru på ‘Auto-update software’ i Dyson Link-appen din. Du kan sjekke hvilken programvareversjon du har i robotstøvsugerens innstillinger.

(Robotstøvsugerens programvare ble sist oppdatert 05/11/2019 (Versjon 5.2.27))

Vi utgir programvareoppdateringer for Dyson 360 Heurist™ robotstøvsuger regelmessig. Denne oppdateringen har fokus på generelle pålitelighetsforbedringer.

For eiere med soneinndelt kart inkluderer dette:

• Forbedringer for oppstart av rengjøring – robotstøvsugeren din vil finne posisjonen sin raskere og navigere mer effektivt

For å sikre at robotstøvsugeren din mottar den nyeste programvaren automatisk, skru på ‘Auto-update software’ i Dyson Link-appen din. Du kan sjekke hvilken programvareversjon du har i robotstøvsugerens innstillinger.

(Robotstøvsugerens programvare ble sist oppdatert 20/08/2019 (Versjon 5.0.19))

Vi utgir programvareoppdateringer for Dyson 360 Heurist™ robotstøvsuger regelmessig. Denne oppdateringen har fokus på feilrettinger.

Du kan nå opprette ‘No climb’-områder der robotstøvsugeren din vil støvsuge, men ikke klatre over hindringer, og ‘No brush bar’-områder, der robotstøvsugeren din vil støvsuge uten å bruke børsterullen. Denne oppdateringen inkluderer også flere feilrettinger.

For å sikre at robotstøvsugeren din mottar den nyeste programvaren automatisk, skru på ‘Auto-update software’ i Dyson Link-appen din. Du kan sjekke hvilken programvareversjon du har i robotstøvsugerens innstillinger.

Utgitt 23/07/2019 (versjon 5.0.15)

Vi utgir programvareoppdateringer for Dyson 360 Heurist™ robotstøvsuger regelmessig. Denne oppdateringen har fokus på ytelsesforbedringer.

For eiere med soneinndelt kart inkluderer denne oppdateringen:

• Sone-for-sone-rengjøring – robotstøvsugeren din vil nå fullføre regnjøringen av en sone før den går videre til en annen
    • Forbedringer av rengjøringsoppstarten – robotstøvsugeren din vil prøve å finne ut hvor den er raskere og mer effektivt

For å sikre at robotstøvsugeren din mottar den nyeste programvaren automatisk, skru på ‘Auto-update software’ i Dyson Link-appen din. Du kan sjekke hvilken programvareversjon du har i robotstøvsugerens innstillinger.

Utgitt 16.05.2019 (Versjon 4.2.5)