Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
En kvinne som retter håret sitt med en Dyson Corrale rettetang

Dyson Corrale™ rettetang

Forbedret styling. Halvparten av skaden.¹ Brukes med eller uten ledning.

 • Elle International Beauty Award Logo
 • ELLE International Beauty Awards 2021

  Dyson Corrale™ rettetang - vinner av Beste hårstylingprodukt

Banebrytende Dyson-teknologi

All teknologien i en Dyson Corrale™-rettetang er der av en grunn – ytelse med høy kvalitet. Rettetangen har et energieffektivt batteri for ledningsfri retting, og er konstruert for optimal balanse i hånden.

Banebrytende Dyson-teknologi

All teknologien i en Dyson Corrale™-rettetang er der av en grunn – ytelse med høy kvalitet. Rettetangen har et energieffektivt batteri for ledningsfri retting, og er konstruert for optimal balanse i hånden.

Presis styling, halvparten av skadene¹

Fleksible kobberplater former seg for å samle håret. Så du kan skape den samme frisyren, men med mindre varme.

Presist varmesystem​

Spesialkonstruert for å gi nøyaktig varme.

Intelligent heat control​

Det blir aldri varmere enn den innstilte temperaturen din, ettersom temperaturen på platene reguleres 100 ganger i sekundet.  

Ledningsfri allsidighet, samme ytelse som med ledning

Nyt varmeytelsen til en rettetang med ledning, uten selve ledningen. Levert av et kraftfullt 4-cellers litium-ionbatteri.

Slitesterk finish

Designet for å tåle slag og fall.

Automatisk avslåing

Etter ti minutter uten aktivitet.

Kanter av turmalin

Turmalin har ioniserende egenskaper som bidrar til å redusere statisk hår.

Sammenligning av Dyson Corrale-rettetangen og konvensjonell plateteknologi

Dyson Corrale™ rettetang med fleksible plater som bøyer seg for å samle sammen håret

Platene våre av en mangankobberlegering former seg rundt håret ditt for å samle det. Dette gir ekstra kontroll som lar deg skape den samme frisyren, men med mindre varme – og halvparten av skaden.¹

 Et bilde av en Dyson Corrale™ rettetang som er åpen med all teknologien på innsiden
Et bilde av en Dyson Corrale rettetang som åpner seg for å vise all teknologien på innsiden

Rettetang med banebrytende Dyson-teknologi

Presisjonsstyling med halvparten av skaden¹

Rettetangens plater med mangan-kobberlegering er tilpasset bredden på et menneskehår. Corrales plater bøyer seg for å samle sammen håret, slik at du kan style med mindre varme.

Et røntgennærbilde av sensorsystemet

Varmesystem med intelligent styring

Fleksibel utforming av elektronikk og termiske grensesnitt. Det integrerte sensorsystemet regulerer temperaturen til platene 100 ganger i sekundet, slik at du aldri overskrider den innstilte temperaturen.

Trådløs allsidighet med den samme ytelsen som med ledning

Det kraftige 4-cellers litiumionebatteriet gir den samme termiske ytelsen som en rettetang med ledning – trådløst. Temperaturen overvåkes kontinuerlig og styres av et intelligent batteristyringssystem som optimaliserer varmeeffekten. 

To kvinner med forskjellig hår – begge stylet på en vakker måte

Mindre varme, halvparten av skaden.¹ Uten at det går ut over stilen din.

Når du skur ned varmen på konvensjonelle rettetenger, reduseres kanskje skadene, men det påvirker også stylingen. De fleksible platene våre samler håret og lar deg oppnå det samme resultatet med mindre varme. For 50 % mindre slitasje¹, mindre krusing og færre utstående hår.²

Exclusive badge
Exclusive Dyson Corrale™ straightener in Black/Purple

Direkte fra Dyson

Exclusive machines and offers

Dyson Corraleᵀᴹ rettetang i Lilla/Svart

Ladestasjonen og reiseposen sammen med Dyson Corrale-rettetangen

Forbedret styling med allsidig rettetang uten ledning

Effektiv hårretting krever både varme og tid. Dyson Corrale™ rettetang gir opptil 30 minutters trådløs styling³ med den samme termiske ytelsen som en rettetang med ledning. Den lades helt opp på bare 70 minutter. Og hvis du trenger lengre tid til stylingen, kan du koble til ledningen for å bruke Hybrid Charge mode.

Stylingguider – Dyson Corrale™ rettetang

 • En kvinne med spiralformede krøller

  Naturlige krøller med rettetang

  Skap voluminøse, spenstige krøller som beveger seg fritt. Del håret inn i seksjoner og plasser Dyson Corrale™ rettetang horisontalt over en hårlokk. Roter rettetangen 360° mot ansiktet og la stylingverktøyet gli over hele hårlokken. Repeter gjennom hele håret, men ikke glem å variere retningen på krøllene.

 • Løse strandbølger med rettetang

  Skap teksturerte bølger for en rufsete look. Hold Dyson Corrale™ rettetang horisontalt rundt en hårlokk, vri 360° med retning bort fra ansiktet og dra rettetangen over hårlokken. Flat deretter ut tuppene for å skape en ekte beach-look. Fortsett gjennom hele håret og varier retningen på bølgene.

 • Flate saltvannskrøller

  Skap tekstur og naturlige bølger med en feiende og fyldig pannelugg. Begynn med en hårlokk, vri først rettetangen innover og dra nedover ca. 5 cm. Vri deretter rettetangen utover og dra nedover 5 cm igjen. Repeter prosedyren videre nedover hele hårlokken, og fortsett på samme måte med resten av håret.

 • Styling for myke, bøyde tupper

  Skap et glatt hår med myk bøy og bevegelse i tuppene. Start med et vasket og godt fønet grunnlag for å få volum fra hårrøttene. Del inn håret i seksjoner, og gå deretter ut fra nakken og dra rettetangen Dyson Corrale™ gjennom håret. Roter rettetangen 45° i tuppene for å lage en vakker bøy.

 • Elegant og glatt hår med Dyson Corrale™

  Tips og triks for å gjøre alle hårtyper om til en raffinert, glatt frisyre. Har du tykt eller krøllet hår? Glatt ut mindre seksjoner av håret for best mulig resultat. For deg med tynt og fint hår anbefaler vi å glatte større seksjoner av håret om gangen. Roter rettetangen litt i hårtuppene for å forme dem.

 • Glatte, jevne bølger med rettetang

  Skap glatte bølger med fint fall for en glamorøs look. Del inn håret i seksjoner og begynn med å dra rettetangen over en hårlokk. Når du er halvveis, roterer du Dyson Corrale™ rettetang 360° for å krølle. Styl seksjonene rundt ansiktet foran og roter rettetangen sakte 180°. Børst til slutt ut bølgene for å få en glamorøs look.

Just excellent

Bekreftet kjøper

Don’t need to wait for temperature and no power cable just excellent

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan den rette ut håret mitt hvis platene er fleksible?

Platene våre er laget av en mangankobberlegering som har akkurat nok fleksibilitet til å samle håret for ekstra kontroll, samtidig som de genererer spenningen som kreves for effektiv retting. Resultatet er forbedret styling med mindre varme – og dermed halvparten av skaden¹. 

 

1. Termisk skade målt etter hårets styrke når man former en tilsvarende frisyre. Testet med fleksible plater vs. solide plater. 

Kan jeg legge denne rettetangen i vesken min rett etter bruk?

Ja. Dyson Corrale™-rettetangen kommer med en varmeresistent reisepose som lar deg oppbevare rettetangen i vesken din. En sikkerhetslås fester dessuten platene for umiddelbar oppbevaring etter bruk.

Kan jeg fly med denne rettetangen selv om den er batteridrevet?

Ja. Dyson Corrale™-rettetangen har en Flight-ready-funksjon som kobler fra batteriet, og som er designet for å overholde reguleringene i den internasjonale organisasjonen for sivil luftfart (ICAO).⁴ Du skal alltid dobbeltsjekke med flyselskapet ditt før du flyr og plasserer Dyson Corrale™-rettetangen i håndbagasjen. Den har også universal spenning, slik at du kan lade den mens du er i utlandet. 

⁴Strengere reguleringer i Japan betyr at du ikke vil kunne fly inn eller ut av noen japanske flyplasser med rettetangen.

Hvor mye autonomi tilbyr batteriet?

Når batteriet er fulladet, kan du få opptil 30 minutter med trådløs styling3 med Dyson Corrale ™ rettetang. Den nøyaktige autonomien er avhengig av hårtypen og stylingvanene dine. Det tar bare 70 minutter å lade batteriet helt. For å maksimere brukstiden kan du plassere produktet på ladestasjonen når du ikke bruker det. OLED-skjermen og lydvarsler gir deg beskjed om at maskinen lader korrekt.

Du kan også bruke Dyson Corrale ™ rettetang med ledning.

Vi anbefaler at du alltid starter med et 100 % oppladet produkt for å maksimere driftstiden.

Hvilke temperaturer oppnår platene? Hvilke temperaturer er nødvendig for optimal ytelse? Har temperaturen innvirkning på skade på håret?

Dyson Corrale ™ rettetang har tre temperaturinnstillinger: 165 °C, 185 °C, 210 °C. Den optimale temperaturen for styling er avhengig av hårtypen og frisyren du vil skape. Skader fra ekstrem varme øker i takt med temperaturen du utsetter håret for. Derfor anbefaler vi at du starter på den laveste temperaturen og øker om nødvendig.

De fleksible platene til Dyson CorraleTM rettetang lar deg oppnå samme frisyre, men med mindre varme, og derfor halvparten av skadene¹.

Hvorfor er Dyson Corrale ™ rettetang tyngre enn jeg er vant til?

Dette skyldes den avanserte batteriteknologien. Rettetangen din inneholder et kraftfull 4-cellers litium-ionbatteri som tilbyr den samme termiske ytelsen som en rettetang med ledning. Batteriet er plassert for å gi god balanse i hånden, så selv om Dyson Corrale ™ rettetang er tyngre, har du maksimal kontroll når du styler.

Har dere nybegynnertips for styling med Dyson Corrale ™ rettetang?

Forbered håret: Håret bør være helt tørt og flokefritt før du begynner å style det. Del håret opp i seksjoner for best mulig resultat.

Temperatur: Start med medium temperatur (185 °C) og juster den opp eller ned avhengig av hårtypen og teksturen på håret ditt.

Løsne grepet: Takket være de myke platene som holder håret ditt samlet, kan du løsne grepet mens du styler og la maskinen gjøre jobben for deg.

Stylinghastighet: De fleksible platene gjør at du kan style håret i ett langsomt drag i stedet for flere raske drag. Gjør bevegelsen langsom ved å prøve å bruke 1 sekund per 3 cm med hår. Hastigheten kan variere avhengig av hårtypen din.

Bredde på hårseksjonene: Den optimale bredden kommer an på hårtypen din. Test ulike størrelser og se hva som fungerer best for deg. Hvis du har krøllete hår, kan du starte med smalere seksjoner. Hvis du har tynt hår, kan du prøve bredere seksjoner for at rettetangen skal gli bedre.

Hårets posisjon: Sørg for at håret er plassert på midten av platene mens du styler for å få mest mulig ut av platenes gode egenskaper.

Form tuppene: Hvis du har tynt hår, kan det være vanskelig å forme tuppene. For at platene skal gli bedre, kan du begynne med å style ved hårfestet og ned til ca. midten av hårlengden først. Style deretter tuppene, så du får med alle hårstråene. Slik kan de fleksible platene samle og glatte hårseksjonen.

Stylingprodukter: Avslutt med dine favorittprodukter

Kjøp direkte fra oss som har utviklet den

 • 1 Termisk skade målt etter hårets styrke når man former en tilsvarende frisyre. Testet med fleksible plater vs. solide plater.
 • 2 Direkte bildeanalyse vs. ubehandlet hår.
 • 3 Nøyaktig driftstid er avhengig av håret ditt og stylingvanene dine.