Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Airwrap™ multi-styler og hårføner Complete Long Volumise (Blå/Kobber)

Samlet karakter

66% vil anbefale til en venn

Elsker den

Mino

Kjøpte denne nylig og er SÅ fornøyd!! Verd hver en krone.

Specifications

 • Hjelp til å redusere statisk elektrisitet

 • 3 varmeinnstillinger

  3 varmenivåer, 3 hastigheter

 • 2,675 m

 • Luftstrøm

  13,5 l/s

 • 120V

 • Effekt

  1 300 W

 • Vekt

  0,592 kg

Dyson Airwrap multi-styler and dryer Complete long
 • Høyde

  272 mm

 • Lengde

  41 mm

 • Bredde

  48 mm

Ofte stilte spørsmål

Hva er forskjellen mellom Complete Long og Complete Long Volumise?

Vi anbefaler å velge Complete Long dersom du har hår som er rett eller bølgete. Dersom du har korketrekkere eller krøllete hår, anbefaler vi at du velger Complete Long Volumise, da den har et utvalg av tilbehør utviklet for disse hårtypene*. 

Kan en person som bruker parykk eller hårforlengelser bruke Dyson Airwrap™ multi-styler og hårføner?

Ja. Dersom håret er syntetisk bør du være forsiktig ved bruk av varme. Dersom du ikke er sikker, anbefaler vi å kontakte produsenten av parykken/hårforlengelsene, da de er i best stilling til å gi råd når det kommer til behandlingen av sine produkter.

Må håret mitt være vått når jeg begynner å style det?

Ja, For å oppnå best resultat bør du starte med nyvasket hår. Alle børstene våre kan brukes på vått hår, men barrelene fungerer best på fuktig hår. Bruk Coanda smoothing hårføneren i Drying mode for å få fjerne noe av fuktigheten før du styler med barrel.

Hvordan fungerer Airwrap™ multi-styleren og diffuseren?

Diffuseren sprer luftstrømmen forsiktig og opprettholder jevn fordeling av varmen. Anbefalte innstillinger er lav-medium varme og lav-medium luftstrøm. Du kan plassere håret inn i diffuseren og klemme opp mot røttene, hold diffuseren på plass til håret er tørt. Du kan alternativt holde diffuseren over håret frem til det er tørt. Skovlene som synes i inntaket, samt meshen i nærheten av ventilasjonsåpningen, er designet for å sikre at luftstrømmen spres jevnt gjennom diffuseren, så du unngår å overtørke og/eller fuktige flekker i håret ditt.  

Kan Airwrap™ multi-styleren og Large Round Volumising-børsten brukes på alle hårtyper?

Large Round Volumising-børsten er utviklet for og testet på alle hårtyper. Ingeniørene våre utviklet og testet en mengde prototyper med ulike lengder, tykkelser og tetthet på børstehårene før de fant det optimale designet for alle hårtyper og hårlengder. Start med nyvasket hår uten floker. Fjern flokene fra håret med Airwrap™ Firm Smoothing-børsten eller Wide-Tooth Comb-munnstykket. Fest Large Round Volumising-børsten og skap spenning ved å rotere børstehårene for å glatte ut hårseksjonene. Gjenta til håret er tørt.

Kan jeg bruke 2-i-1 Coanda Smoothing-hårføneren på alle hårtyper?

Coanda Smoothing-hårføneren har to moduser: Drying mode og Smoothing mode. Drying mode kan brukes på alle hårtyper for å gjøre klart håret til styling, eller for å ferdigstille en frisyre. Smoothing mode kan brukes for å skjule statiske hårstrå, og fungerer best på naturlig rett og bølgete hår, men også på rettet hår av alle typer.