Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf

Ofte stilte spørsmål

Kan Dysons luftrensere fange opp luktforurensning?

Ja, de nyeste luftrenserne våre fjerner 97 % av matlukt⁶  og lukt fra katteurin.⁷

Bråker Dysons luftrensere?

Dysons nyeste luftrenserne er 20 % mer stillegående enn den forrige modellen8, noe som gjør dem perfekte for soverom og arbeidsmiljøer. Night mode aktiverer den mest stillegående innstillingen samt dimmet display, mens en Sleep timer lar deg stille inn bruksintervaller.

Hvor lang er levetiden til filteret i en Dyson luftrenser?

Vi anbefaler å hytte HEPA+Carbon-filteret hver 12. måned (basert på 12 timers bruk hver dag) – så dette kan variere avhengig av bruken og forurensningsnivåene. Du blir varslet i Dyson Link-appen eller på LCD-skjermen når det er på tide å bytte filteret. Det katalytiske filtere som bryter ned formaldehyd trenger aldri å bytt

Hva er nytt med Dysons luftrensere, og hvordan skiller de seg fra andre luftrensere?

Dysons ingeniører er perfeksjonister. Fordi vi hele tiden jobber med å bli enda bedre, har vi redesignet utvalget av Dyson luftrensere, slik at de er de første luftrenserne våre som er fullstendig forseglet til HEPA H13-standarden. Fanger 99,95 % av mikroskopiske partikler og forhindrer at forurensninger lekker tilbake ut i luften som du puster inn.²

Kan jeg slå av kjølefunksjonen på vinteren og fremdeles rense hjemmet mitt?

Ja. Diffused mode sender luftstrømmen ut på baksiden av maskinen for å rense (luften i) hele rommet, uten å kjøle deg ned. Det betyr at du kan bruke Dyson luftrenseren din hele året.