Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson Expert demonstrating filtration technology in Dyson Demo Store

Dyson-forskjellen

Når du kjøper en Dyson, kjøper du fremtidens ingeniørkunst. Og når du kjøper direkte fra oss som har utviklet den, får du tilgang til eksklusiv teknologi og Dyson-fordeler som du ikke finner noe annet sted. Dette er Dyson-forskjellen.

Når du kjøper direkte fra Dyson

 • En-til-en hårstylingstimer

  Book en avtale med en Dyson-stylist i Dyson Demo Store. De viser deg hvordan du kan lage vakre frisyrer samtidig som du beskytter den naturlige glansen i håret ditt.

 • Eksklusive tilbehør

  For de nyeste Dyson-utviklede tilbehørene. Kjøp spesialutgaver direkte fra Dyson.

Vi utvikler fremtiden

Dyson students throwing mortar boards on the Dyson Malmesbury campus

Den neste generasjonen av idéer

For studenter ved Dyson-instituttet er en ingeniørgrad en oppleavelse som definerer karrieren.

 • Belønner oppfinnere

  James Dyson Award er en internasjonal designpris som feirer, oppmuntrer og inspirerer den neste generasjonen av ingeniører innen design.

 • Gjør mer med mindre

  Fra strømlinjeformet ingeniørkunst til gjenvinning av materialer er alt vi gjør rettet mot våre felles mål om effektivitet, resirkulerbarhet og bærekraft.

 • Nådeløs testing av prototyper

  Alle de nye teknologiene våre går i gjennom en mengde trinn med nådeløs testing i laben – og i virkelige hjem, fra London til Los Angeles.

Kjøp direkte fra oss som har utviklet den.