Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson HEPA Big+Quiet Formaldehyde logo
The Dyson HEPA Big+Quiet Formaldehyde

Dysons mest stillegående og kraftigste luftrenser til nå.

Renser luften i hele rom opptil 100 m².¹

Utviklet for profesjonelle miljøer som kontor, klasserom og hotel.

Dyson profesjonell casestudie

Designet for å rengjøre store rom, med ytelse og velvære i tankene. Dyson HEPA Big + Quiet Formaldehyde luftrensende vifte skaper et renere og mer komfortabelt arbeidsmiljø.

  • The Dyson HEPA Big+Quiet Formaldehyde
    • Activated carbon filter
    • HEPA filter

A large living space and the sources of various pollutants.

Det er vår oppgave å forstå luftforurensning, så du ikke må lide

Arbeidsplasser kan skjule forurensninger som virus, bakterier, flyktige organiske forbindelser (VOC), pollen og formaldehyd. Hverdagslige formål som rengjøringsprodukter og printere, møbler og gulv kan frigjøre potensielt skadelige mikroskopiske partikler, som kn sveve i luften i mange år.³

A large living space with the Dyson HEPA Big+Quiet Formaldehyde purifying the room.

Utviklet for å rense luften i store rom

Fullstendig forseglet iht. HEPA H13-standard for å fange opp 99,95 % av forurensninger så små som 0,1 mikrometer.4 Renser luften i hele rom opptil 100 m².¹

Ofte stilte spørsmål

Hvor støyende er luftrenseren?

Vår nyeste luftrenser er akustisk konstruert for å være stillegående – selv når den er innstilt på høyeste effekt. Slik at den reduserer eksponeringen din for forurensning uten å forstyrre deg på kontoret eller i klasserommet. Den avgir et lydnivå på bare 55dBA ved full hastighet.

Andre luftrensere hevder også å ha "HEPA" -standard – hvorfor er Dyson så spesiell?

I Dysons nyeste luftrensere er det ikke kun filteret som oppfyller HEPA H13-standarden, det er hele luftrenseren. Så de fanger ikke kun forurensninger, de forhindrer at de lekker tilbake ut i luften som du puster inn. Høytrykkspakninger på 24 kritiske steder, kombinert med Dysons fullstendig forseglede filtreringssystem, betyr at hele luftrenseren vår oppfyller HEPA H13-standarden. Så det som fanges inn, blir der inne.

Hvorfor har noen konkurrerende maskiner et lavere dB-nivå enn Dysons luftrensere?

Noen produsenter publiserer dB-avlesninger basert på lydtrykknivåer (SPL), som lett kan manipuleres av endringer i miljøet. De kan også være testet ved lave viftehastigheter, noe som kan begrense rensekapasiteten.

Hos Dyson måler og publiserer vi lydeffektnivåer dB(A) – en ren avlesning tatt direkte fra maskinen – ved maksimal viftehastighet, når luftrensingen er optimal.

Hvorfor har den nye luftrenseren en CO₂-sensor?

Økte CO₂-nivåer kan påvirke kognitive funksjoner. Vår nyeste luftrenser oppdager og rapporterer CO₂-nivåer, informerer deg når anbefalte nivåer overskrides og varsler på LCD-skjermen når du bør lufte.

Hvorfor velge Dyson for bedrifter