Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf

Ofte stilte spørsmål

Hvor støyende er luftrenseren?

Vår nyeste luftrenser er akustisk konstruert for å være stillegående – selv når den er innstilt på høyeste effekt. Slik at den reduserer eksponeringen din for forurensning uten å forstyrre deg på kontoret eller i klasserommet. Den avgir et lydnivå på bare 55dBA ved full hastighet.

Andre luftrensere hevder også å ha "HEPA" -standard – hvorfor er Dyson så spesiell?

I Dysons nyeste luftrensere er det ikke kun filteret som oppfyller HEPA H13-standarden, det er hele luftrenseren. Så de fanger ikke kun forurensninger, de forhindrer at de lekker tilbake ut i luften som du puster inn. Høytrykkspakninger på 24 kritiske steder, kombinert med Dysons fullstendig forseglede filtreringssystem, betyr at hele luftrenseren vår oppfyller HEPA H13-standarden. Så det som fanges inn, blir der inne.

Hvorfor har noen konkurrerende maskiner et lavere dB-nivå enn Dysons luftrensere?

Noen produsenter publiserer dB-avlesninger basert på lydtrykknivåer (SPL), som lett kan manipuleres av endringer i miljøet. De kan også være testet ved lave viftehastigheter, noe som kan begrense rensekapasiteten.

Hos Dyson måler og publiserer vi lydeffektnivåer dB(A) – en ren avlesning tatt direkte fra maskinen – ved maksimal viftehastighet, når luftrensingen er optimal.

Hvorfor har den nye luftrenseren en CO₂-sensor?

Økte CO₂-nivåer kan påvirke kognitive funksjoner. Vår nyeste luftrenser oppdager og rapporterer CO₂-nivåer, informerer deg når anbefalte nivåer overskrides og varsler på LCD-skjermen når du bør lufte.