Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Removes 99.95% of ultrafine particles³
Dyson purifier humidifier fan
Ikke på lager for øyeblikket
8 490 kr
Dyson purifier humidifier fan

Dyson luftrenser Humidify+Cool Formaldehyde

Oppdager og bryter ned formaldehyd, kontinuerlig.¹

Renser og fukter luften i hele rommet på en hygienisk måte².

Solid-state formaldehyd-sensor med livstidsgaranti.

Fanger støv, allergener og virus⁷, inkludert COVID-19-virus⁸.

Kjøler deg om sommeren, sirkulasjon av ren luft hele året. 

Gode tips om fukting av luften

Dysons luftrenser + luftfuktere lar deg oppnå ønsket luftfuktighet, enten automatisk eller manuelt. I Auto mode, bare still den inn og glem den. I manuell mode, vi LCD-skjermer indikere dersom du må endre luftstrømmen – noe som kan hjelpe deg å oppnå ønsket nivå raskere. Husk å holde maskinen din borte fra trekk. Å skru ned varmekilder eller AC-enheter, kan også bidra til at ytelsen blir bedre.

Specifications

 • Vekt

  8,2 kg

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde
 • Høyde

  923 mm

 • Lengde

  312 mm

 • Bredde

  280 mm

Ofte stilte spørsmål

Hva er nytt med Dyson luftrenser + luftfukter, og hvordan skiller den seg fra andre luftrenser + luftfuktere?

Vi har rekonstruert den nyeste luftrenser + luftfukteren vår for å være fullstendig forseglet iht. HEPA-standard.6 Med en enkel Deep clean-syklus, som fjerner kalkbelegg fra hele vannsystemet i maskinen.

Hva er annerledes med Dyson Formaldehyd-produktene?

Dyson luftrenser Humidify+Cool Formaldehyde har alle funksjonene som finnes i de avanserte luftrensings produktene våre, men går et skritt videre for å oppdage og bryte ned formaldehyd.¹ Det er lagt til en solid-state sensor, som presist oppdager formaldehyd, mens det katalytiske filter bryter den ned til to tryggere molekyler – karbondioksid og vann.

Hva er formaldehyd og hva er vanlige kilder til den?

Formaldehyd er en forurensende gass bestående av karbon, hydrogen og oksygen, som finnes i de fleste hjem. Vanlige kilder til formaldehyd kan være: maling og lakk, luftfriskere, madrasser, møbler, rengjøringsmidler, tepper, sponplater og kryssfiner, elektronikk, tørketrommelark, neglelakkfjerner, møllkuler, leker, peiser og vedfyrte ovner.

Hvorbør jeg plassere luftrenser + luftfukteren?

Dyson Pure Humidify+Cool™ er utviklet for å rense og fukte et enkelt rom, så du bør plassere den der du tilbringer mest tid. Når du plasserer maskinen, sørg for at det er minimum en halv meters klaring på alle sidene, slik at luften kan sirkulere effektivt. Lukk dører og vinduer, og plasser den med god avstand fra avtrekk. 

Kan jeg slå av luftfukting?

Ja. Maskinen fungerer som en luftrenser + luftfukter, eller som kun en luftrensende vifte.

Hvor ofte bør jeg kjøre en Deep clean-syklus?

Det varierer i forhold til hardhetsgraden på vannet der du bor. Maskinen gir deg beskjed om å kjøre en syklus én gang i måneden, i områder med hardt vann. Den vil ikke gi deg beskjed like ofte i områder med mykere vann. Du kan velge hardhetsgraden på vannet der du bor med Dyson Link-appen. 

MyDyson logo
Phone screen showing video on how to get started with a new purifier.

Ekspertsupport via MyDyson™-appen

Rask tilgang til ekspertstøtte og brukermanualer. Skreddersydd for deg og din Dyson.

 • 1 For å koble til appen, kan du søke etter Dyson Link i iOS App Store eller Google Play Store.
 • 2 Gass-absorpsjonshastigheten varierer
 • 3 Testet for filtreringseffektivitet ved 0,1 mikron (EN1822)
 • 4 Testet for luftrensende dekning i et rom på 81 m³. Testet for en fuktighetsgivende dekning i 41 m³ rom
 • 5 Testet til DTM-801, i viftemodus, med hastighet 10.
 • 6 Basert på viftehastighet 1
 • 7 Vi utfordret vår luftrenser med luftbåren influensa A (H1N1-virus) i et uavhengig laboratorium. Etter 60 minutter, med maksimal viftestyrke, hadde konsentrasjonen av det luftbårne viruset i rommet blitt redusert med 99 %. Reelle resultater kan variere.
 • 8 Dyson-rensere ble utfordret med luftbåren SARS-CoV-2 (viruset som forårsakerCOVID-19) på et uavhengig laboratorium, ved å bruke et 0,37 m3 kammer i 90 sekunder. Dyson purifiers ble også utfordret med Phi-6 bakteriofag (et surrogat for å teste SARS-CoV-2) ved et uavhengig laboratorium, ved bruk av et 30 m3 kammer. Etter 90 minutter ved maksimal viftehastighet ble den luftbårne konsentrasjonen i kammeret redusert med 99,9%. Effektiviteten i det virkelige liv kan variere.
Kjøp direkte fra oss som har utviklet den