Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf

Ofte stilte spørsmål

Hva er Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren?

Dyson 360 Vis Nav™ er vår nyeste og mest avanserte robotstøvsuger så lang – full av teknologi. Den kraftigste robotstøvsugeren¹ med den nyeste Hyperdymium™-motoren vår. Med et 360° panorama-kamera kan roboten se hele veien rundt seg selv og hvor den trenger å rengjøre, så den kan kartlegge ruten på en systematisk og intelligent måte. Og med myDyson™-appen kan du kontrollere rengjøringene, uansett hvor du befinner deg – tilpass, planlegg og overvåk i sanntid.

Hva er annerledes med Dyson 360 Vis Nav sammenlignet med andre robotstøvsugere?

Robotstøvsugeren vår genererer seks ganger sterkere sugekraft enn noen annen robotstøvsuger² og suger opp mer enn noen annen robot på alle typer gulv.³ og den patenterte syklonteknologien vår sørger for at det aldri oppstår tap av sugekraft.⁴ Den D-formede kroppen gjør det enklere å rengjøre i hjørner, i motsetning til runde roboter, og den nye forlengede sidekanalen vår sørger for at du kan nå helt inntil kanten og inn i hjørnene, så hele hjemmet ditt er rengjort. Den nye triple-action børsterullen vår en den første av sitt slag som inkluderer tre elementer for å grundig rengjøre alle typer gulv i hjemmet ditt. Og med dual-link fjæring kan roboten vår klatre opptil 21 mm. En piezo-sensor på innsiden av roboten overvåker støvnivået – og øker sugekraften automatisk når den oppdager økt konsentrasjon av støv, mens høydesensorene oppdager vegger og objekter opptil to meter unna. Sist, men ikke minst, et HEPA-filter som varer hele maskinens levetid fanger opp støv og forsegler 99,99 % av partikler så små som 0.1 mikrometer.⁷

Kan Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren rengjøre både tepper og harde gulv?

Ja, robotstøvsugeren vår har en ny triple-action børsterull, som kombinerer tre elementer for å rengjør grundig og er utviklet for alle typer gulv. Svarte, antistatiske karbonfibertråder trekker ut støv fra harde gulv og sprekker, stive børstehår av nylon fjerner inngrodd smuss og dyrehår fra tepper, mens vevde nylontråder fanger opp større avfall på alle typer gulv. Men, Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren kan ikke brukes på fuktige eller våte gulv.

Er den designet for hjem med kjæledyr?

Ja, robotstøvsugeren vår en sugeevne som er seks ganger sterkere enn noen annen robotstøvsuger² og den suger opp mer en noen annen robotstøvsuger på alle typer gulv⁷, så den kan fjerne dyrehår overalt i hjemmet ditt. Triple action-børsterullen er også utviklet med en bredere diameter for å redusere floker med hår.

Hvor lang er kjøretiden?

Et litium-ionbatteri med 12 celler leverer opptil 65 minutters kraftig, uforstyrret sugeevne når roboten din er satt i Quiet mode. Men, den totale kjøretiden vil variere avhengig power mode, gulvtype, plassering av møbler og støvmengden. Når roboten må lades vil den automatisk returnerer til ladestasjonen. Den returnerer til stedet den stoppet og gjenopptar rengjøringen når den er fulladet. Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren bruker totalt 2 timer og 45 minutter på å fullades.

Hva er forskjellen på pascals og air watts?

Pascals (Pa) er måleenheten som benyttes for i fysikk for å beskrive trykkforskjellen på innsiden og utsiden av en gjenstand. Mens air watts (AW) måler sugekraften, og tar hensyn til både trykk (Pa) og mengde luftstrøm. Siden det er en helhetlig måling, er det nyttigst å se på air watts for å måle støvsugerens ytelse.

Hvor mange air watts skaper ideell sugekraft for støvsugere?

Air watts (AW) varierer mellom roboter, trådløse støvsugere og skaftstøvsugere eller poseløse støvsugere. Selv om air watts kan bidra til å indikere sugekraften til en støvsuger, er det ikke den eneste faktoren man bør ta hensyn til. Hvor godt støvsugeren er forseglet og hvor intelligent den er konstruert, spiller en avgjørende rolle for den samlede effekten og effektiviteten. Når det gjelder ytelse, betyr høyere air watts bedre sugeeffekt. Men, robotstøvsugere har ikke behov for like mange air watts som trådløse, poseløse eller skaftstøvsugere – da robotene har bedre forsegling mot overflaten.

Hva kjennetegner en kraftig støvsuger?

Sugekraften, indikert av air watts (AW) er et godt utgangspunkt for å forstå effekten til en støvsuger, da denne indikerer både trykk og mengde luftstrøm. Det er også avgjørende hvor godt forseglet en støvsuger er, da air watts kan gå tapt gjennom sprekker og mellomrom i maskinen. Omhyggelig designet luftstrøm er en annen viktig faktor som lar støvsugeren fange opp støv og avfall i områder som er vanskelig å nå.

Er Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren Smarthjem-tilkoblet?

Ja, du kan kontrollere, tilpasse og planlegge rengjøringer via MyDyson™-appen, enten du er hjemme eller på farten. Robotstøvsugeren vår er også kompatibel med Alexa og Google Assistant⁶, og kan kontrolleres kun via stemmestyring. Du kan tilpasse rengjøringen ved å definere soner rundt om i hjemmet og velge hvordan og når roboten skal rengjøre dem ved å stille inn tidspunkter, dager og power mode. Du kan også skape regler og rutiner, som å slå av børsterullens motor i rom der du vil ha det stille og på tepper med dyp luv, definere soner uten klatring eller velge områder som roboten skal unngå. Når den er ferdig, viser MyDyson™-appen en rengjøringsrapport du får vitenskapelige bevis på en grundig rengjøring, hvor robotstøvsugeren har rengjort og hvor mye støv som ble fjernet. MyDyson™-appen sørger sist, men ikke minst, for at roboten alltid har de nyeste funksjonene installert, med automatiske programvareoppdateringer via WiFi.⁵

Må jeg koble (roboten) til appen?

Ja. Du må koble til MyDyson™-appen for å konfigurere robotstøvsugeren din. Dette aktiverer de intelligente funksjonene.

Hva er 360°-synssystem og hvordan kartlegger Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren hjemmet ditt?

Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren har et intelligent 360°-synssystem, så den kan analysere omgivelsene sine, se nøyaktig hvor den trenger å rengjøre og huske hvor den har rengjort. Denne maskinen har 26 ulike sensorer og analyserer opptil 10 000 datapunkter i sekundet, og skaper et kart av hvert eneste rom og gulv så den kan navigere på en intelligent måte gjennom hele hjemmet ditt. MyDyson™-appen lagrer denne informasjonen, slik at du kan skape soner og tilpasse oppførselen til robotstøvsugeren din.

Hvor mange ulike cleaning modes finnes tilgjengelig på Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren?

Robotstøvsugeren vår har fire ulike cleaning modes, så du kan rengjøre som du ønsker. Vi anbefaler Auto mode som analyseres støvnivået og øker sugekraften automatisk når det oppdages høyere konsentrasjon av støv. Quick mode optimaliserer hastigheten så hverdagsrengjøringen tar mindre tid. Quiet mode reduserer støyen i stille områder – og maksimerer kjøretiden. Boost mode gir bedre sugekraft for å rengjøre inngrodd skitt og fjerne dyrehår. Du kan velge power modes i MyDyson™-appen eller på LCD-skjermen på Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren.

Hvordan skal jeg klargjøre og ta i bruk Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren?

Følg lenken for å lære mer om hvordan du klargjør og tar i bruk den nye Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren din for å være sikker på at du får mest mulig ut av den. Vi anbefaler at du laster ned MyDyson™-appen du tar roboten i bruk for første gang, og bruker kartleggingsfunksjonen så roboten kan forstå omgivelsene sine og planløsningen til hjemmet ditt.

Hvordan rengjør og vedlikeholder jeg Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren?

Robotstøvsugeren din forteller deg når den har behov for vedlikehold, og veileder deg gjennom med enkle instruksjoner på skjermen. Tøm beholderen i én hygienisk operasjon. Børsterullen og filteret som varer hele maskinens levetid kan vaskes, så er de klare til bruk igjen.

Beskyttes all informasjonen som Dyson 360 Vis Nav™ roboten samler inn?

Vi er forpliktet til å sørge for at den personlige informasjonen din er beskyttet og aldri misbrukes. Når robotens kamera "ser" rommet registrerer den kun former og kontraster, det lagrer eller sender aldri bilder av noe slag. Les personvernerklæringen vår for å finne ut mer.

Hvordan lader jeg Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren min?

Dyson 360 Vis Nav™ lader i den veggmonterte ladestasjonen, som er inkludert når du kjøper robotstøvsugeren din. Roboten din står bestandig i den veggmonterte ladestasjonen når den ikke er i bruk, og returnerer automatisk til ladestasjonen etter hver rengjøring og for å lade ved behov. Dyson 360 Vis Nav™ bruker totalt 2 timer og 45 minutter på å fullades.

Hvordan tømmer jeg beholderen på Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren min?

Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren benytter, likhet med de trådløse støvsugerene våre, en hygienisk tømming av beholderen med et trykk for å sende støv og avfall i søppelkassen i én enkel operasjon, så du ikke trenger å røre avfallet.

Hvor kan jeg kjøpe reservedeler og tilbehør til Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren min?

Du finner reservedeler og tilbehør til Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren din på Dysons nettside.

Hvordan laster jeg ned MyDyson™-appen?

Det er viktig at du laster ned MyDyson™-appen for å få mest mulig ut av Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren din, og for å få tilgang til alle funksjonene den har. Du kan laste ned appen ved å skanne QR-koden i boksen eller ved å laste den ned gratis fra App Store eller Google Play-butikken.

  • 1 Sugekraft testet iht. IEC 62885-4 CL5.8 og CL5.9 med full beholder, i boost mode mot andre robotstøvsugere (markedsdata fra januar 2022 til desember 2022). Testet i SLG Tyskland fra 2021–2023.
  • 4 Krever at enheten kan kjøre appen, 2,4 GHz eller 5 GHz wifi-forbindelse eller mobildata og støtte for Bluetooth 4.0. For å se om appen er kompatibel, kan du søke etter "MyDyson™" i iOS App Store eller Google Play Store. Standardkostnad for data og meldinger kan påløpe.
  • 5 Lineær oppsamlingsytelse basert på markedsgjennomsnittet, på tvers av tre overflatetyper, basert på IEC 62885-7 og 62885-4, i Boost-modus mot robotstøvsugermarkeder (salgsdata fra januar 2022 til desember 2022). Testet i SLG Tyskland i 2021.
  • 6 Filtrering testet mot ASTM F3150 i boost mode av uavhengig tredjepart, SGS US, i 2022.