Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson V15s Detect Submarine trådløs støvsuger (Gul/Nikkel)

Samlet karakter

56% vil anbefale til en venn

Fantastisk støvsuger

Marianne

Trodde folk overdrev litt når de fortalte hvor god Dyson var. Det gjorde de ikke! Den er bare helt magisk🤩

Ofte stilte spørsmål

Bør jeg bruke rengjøringsmiddel under våtrengjøring?

Det er ikke nødvendig for å oppnå gode rengjøringsresultater, men vi har forståelse for at enkelte brukere ønsker å bruke et rengjøringsmiddel når Wet Roller-munnstykket benyttes. Sørg for at du følger produsentens anbefalte målforhold dersom du bruker rengjøringsmiddel. Vi anbefaler ikke å helle ren såpe eller andre rengjøringsmidler i vanntanken.  

Bør jeg støvsuge gulvene før våtrengjøring?

For å oppnå best mulig resultat vil det være en fordel å støvsuge gulvene før våtrengjøring. 

 

Dersom det er store mengder tørt avfall på gulvene dine, og du ikke fjerner søl eller vått avfall, anbefaler vi at du støvsuger gulvene før våtrengjøring for å oppnå best mulig rengjøringsresultat. Sørg for at du ikke støvsuger opp søl eller vått avfall i dry mode, da dette kan skade støvsugeren. 

Kan jeg benytte det på den eksisterende Dyson V15 Detect™ støvsugeren min?

Dyson Submarine™ Wet Roller-munnstykket passer ikke på noen andre støvsugere fra Dyson, inkludert tidligere versjon av Dyson V15 Detect™ støvsugeren. Denne versjonen av maskinen har blitt omprogrammert, så den intelligent bytter mellom våt og tørr rengjøring. Den tidligere programvaren vår er ikke kompatibel med våtrengjøring. 

Hvor ofte bør jeg bytte vannet i vanntanken?

Fyll opp vanntanken til høyeste nivå når det begynner å bli lite vann i den. Med en full vanntank kan Dyson SubmarineTM Wet Roller-munnstykket brukes i 16 minutter før det er tomt for vann i vanntanken. For å bidra til å beskytte motoren i Wet Roller-munnstykket anbefaler vi at du ikke bruker produktet når vanntanken er tom. 

Må jeg stille inn cleaning mode?

Nei, Dyson V15 Detect Submarine™ våt- og tørrstøvsugeren  vår har Intelligent Mode Detection. Når det våte munnstykket er koblet på vil Dyson V15s Detect Submarine™ våt- og tørrstøvsugeren din automatisk bytte til wet cleaning mode. 

Hvordan vet jeg om tanken er tom/må fylles opp?

Vanntanken er gjennomsiktig så det vil være mulig for eiere å se hvor mye vann som er igjen i vanntanken under rengjøring. Fyll opp vanntanken når det er lite vann igjen. Med en full vanntank kan Dyson Submarine™ Wet Roller-munnstykket brukes i 16 minutter før det er tomt for vann i vanntanken.

Kan jeg kjøpe wet og dry head rollere som tilbehør til Dyson-støvsugeren jeg har nå?

Det er for tiden ikke mulig. Det er kun Dyson V15s Detect Submarine™-støvsugeren som inneholder programvaren som er nødvendig for kompatibilitet med Dyson Submarine™ wet roller-munnstykket. For tiden selger vi ikke wet roller-munnstykket som separat tilbehør. 

Hvorfor kan jeg ikke bruke dette munnstykket med Dyson-støvsugeren jeg har nå? Støvsugeren min ser helt lik ut som den som det selges sammen med.

The Dyson Submarine™ wet roller-munnstykket er ikke kompatibelt med noen av de andre støvsugerne. Det gjelder også tidligere V15-maskiner. Denne versjonen av maskinen har blitt omprogrammert, så den intelligent bytter mellom våt og tørr rengjøring. Den tidligere programvaren vår er ikke kompatibel med våtrengjøring.

Planlegger dere å gjøre dette munnstykket kompatibelt med andre Dyson-støvsugere i framtiden?

Vi kan for tiden ikke bekrefte at vi kommer til å kunne tilby Dyson Submarine™ wet roller-munnstykket som tilbehør til andre Dyson-støvsugere i framtiden. 

Kan det komme vann ut av munnstykket når maskinen bæres?

The Dyson Submarine™ wet roller-munnstykket er utviklet slik at det ikke skal komme vann ut under rengjøring. Men vi anbefaler at du ikke snur det opp ned når du bærer det, og at du holder det i sidene i stedet, for å unngå at det lekker vann. Legg det alltid tilbake på dryppebrettet etter våtrengjøring. 

Kan jeg bruke Dyson Submarine™ wet roller-munnstykket sammen med rengjøringsmiddel? / Hvilke rengjøringsmidler er trygge å bruke sammen med Dyson Submarine™-munnstykket?

Det kan du. Hvis du ønsker å bruke et rengjøringsmiddel, ber vi deg følge produsentens veiledning når det gjelder anbefalt dosering. Vi anbefaler at du vasker wet rolleren med et vanlig antibakterielt middel for hjemmebruk som fortynnes i henhold til produsentens veiledning. Dette gjøres etter hver rengjøring for å opprettholde hygienen.

Følger det med eller selger Dyson et egnet rengjøringsmiddel?

Vi tilbyr for tiden ikke rengjøringsmiddel til bruk med Dyson Submarine™ wet roller-munnstykket. Hvis du ønsker å bruke et rengjøringsmiddel, ber vi deg følge produsentens veiledning når det gjelder anbefalt dosering.

Dyson V15s Detect Submarine trådløs støvsuger (Gul/Nikkel)

Samlet karakter

56% vil anbefale til en venn

  • 1 Laser utviklet for harde gulv. Laserens effektivitet påvirkes av lyset i omgivelsene, type avfall og overflaten.
  • 2 Sammenlignet med det originale Dyson Laser Slim Fluffy™-munnstykket. Effektiviteten påvirkes av lyset i omgivelsene, type avfall og overflaten.
  • 3 Dynamic Load Sensor-teknologi fungerer kun i Auto mode med High Torque-munnstykket festet.
  • 4 Best nøyaktighet oppnådd i Auto mode. Auto ramp-funksjonen er kun tilgjengelig i Auto mode. Testingen er basert på gjennomsnittlig husholdningsbruk, i henhold til Dysons interne testdata. Mikroskopisk støv defineres som partikler mindre enn 100 mikrometer.
  • 5 Sugekraft testet iht. EN IEC62885-4 CL5.8 og C.L5.9, testet ved det fleksible inntaket, med full beholder, i Boost mode mot andre trådløse skaftstøvsugere på markedet. (Salgstall fra april 2020 til mars 2021).
  • 6 Sugekraft testet iht. EN IEC62885-4 CL5.8 og C.L5.9, med full beholder, i Boost Mode.
  • 7 Gjelder i Eco Mode på harde gulv. Reell driftstid vil variere avhengig av power mode, gulvtype og/eller tilbehør som benyttes.
  • 8 Filtrering testet iht. EN IEC62885-4 CL5.11 i Boost mode.