Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson v15 absolute logo
Dyson Submarine™ Wet Roller-munnstykket nærmer seg avfall og væske på et steingulv – resultatet er en ren overflate.

Dysons kraftige støvsuger vasker nå harde gulv

Vasker nå med rent vann fra start til slutt.

Nærbilde av tverrsnitt som viser Motorised Wet Roller-munnstykket på et steingulv, som etterlater ren glans, med avfall foran og på siden.

Vasker harde gulv med rent vann fra start til slutt

Motorisert Wet Roller-munnstykket fjerner væsker, avfall og vanskelige flekker som kontinuerlig trekkes ut av rullen i hver rotasjon. 

Dyson Submarine™ Wet Roller-munnstykket er utviklet for å brukes sammen med rent vann fra start til slutt, og trekke smuss ut av harde gulv. Etterlater overflatene dine skinnende rene, uten skjolder.

Fjerner skitten som andre (maskiner) legger igjen

Noen vaskemetoder etterlater merker og striper på gulvene dine. Dyson Submarine™ Wet Roller-munnstykket er utviklet for å absorbere og trekke ut, og sørger for at gulvene dine får en stripefri finish.

Dyson V15s med Hair Screw-munnstykke i håndholdt modus fjerner pels fra en sofa mens en katt sitter i nærheten.

Fanger opp hår uten at det floker seg

Hair Screw-munnstykke fjerner støv og hår fra madrasser, kjæledyrsenger, møbeltrekk og trapper. Den koniske anti-tangle børsterullen sender håret inn i beholderen. Motordrevet rengjøring for små rom og områder.

Ofte stilte spørsmål

Bør jeg bruke rengjøringsmiddel under våtrengjøring?

Det er ikke nødvendig for å oppnå gode rengjøringsresultater, men vi har forståelse for at enkelte brukere ønsker å bruke et rengjøringsmiddel når Wet Roller-munnstykket benyttes. Sørg for at du følger produsentens anbefalte målforhold dersom du bruker rengjøringsmiddel. Vi anbefaler ikke å helle ren såpe eller andre rengjøringsmidler i vanntanken.  

Bør jeg støvsuge gulvene før våtrengjøring?

For å oppnå best mulig resultat vil det være en fordel å støvsuge gulvene før våtrengjøring. 

 

Dersom det er store mengder tørt avfall på gulvene dine, og du ikke fjerner søl eller vått avfall, anbefaler vi at du støvsuger gulvene før våtrengjøring for å oppnå best mulig rengjøringsresultat. Sørg for at du ikke støvsuger opp søl eller vått avfall i dry mode, da dette kan skade støvsugeren. 

Kan jeg benytte det på den eksisterende Dyson V15 Detect™ støvsugeren min?

Dyson Submarine™ Wet Roller-munnstykket passer ikke på noen andre støvsugere fra Dyson, inkludert tidligere versjon av Dyson V15 Detect™ støvsugeren. Denne versjonen av maskinen har blitt omprogrammert, så den intelligent bytter mellom våt og tørr rengjøring. Den tidligere programvaren vår er ikke kompatibel med våtrengjøring. 

Hvor ofte bør jeg bytte vannet i vanntanken?

Fyll opp vanntanken til høyeste nivå når det begynner å bli lite vann i den. Med en full vanntank kan Dyson SubmarineTM Wet Roller-munnstykket brukes i 16 minutter før det er tomt for vann i vanntanken. For å bidra til å beskytte motoren i Wet Roller-munnstykket anbefaler vi at du ikke bruker produktet når vanntanken er tom. 

Må jeg stille inn cleaning mode?

Nei, Dyson V15 Detect Submarine™ våt- og tørrstøvsugeren  vår har Intelligent Mode Detection. Når det våte munnstykket er koblet på vil Dyson V15s Detect Submarine™ våt- og tørrstøvsugeren din automatisk bytte til wet cleaning mode. 

Hvordan vet jeg om tanken er tom/må fylles opp?

Vanntanken er gjennomsiktig så det vil være mulig for eiere å se hvor mye vann som er igjen i vanntanken under rengjøring. Fyll opp vanntanken når det er lite vann igjen. Med en full vanntank kan Dyson Submarine™ Wet Roller-munnstykket brukes i 16 minutter før det er tomt for vann i vanntanken.

Dyson V15s Detect Submarine trådløs støvsuger (Gul/Nikkel)

Samlet karakter

92% vil anbefale til en venn

Kjøp direkte fra oss som har utviklet den
  • 1 Laser utviklet for harde gulv. Laserens effektivitet påvirkes av lyset i omgivelsene, type avfall og overflaten.
  • 2 Sammenlignet med det originale Dyson Laser Slim Fluffy™-munnstykket. Effektiviteten påvirkes av lyset i omgivelsene, type avfall og overflaten.
  • 3 Dynamic Load Sensor-teknologi fungerer kun i Auto mode med High Torque-munnstykket festet.
  • 4 Best nøyaktighet oppnådd i Auto mode. Auto ramp-funksjonen er kun tilgjengelig i Auto mode. Testingen er basert på gjennomsnittlig husholdningsbruk, i henhold til Dysons interne testdata. Mikroskopisk støv defineres som partikler mindre enn 100 mikrometer.
  • 5 Sugekraft testet iht. EN IEC62885-4 CL5.8 og C.L5.9, testet ved det fleksible inntaket, med full beholder, i Boost mode mot andre trådløse skaftstøvsugere på markedet. (Salgstall fra april 2020 til mars 2021).
  • 6 Sugekraft testet iht. EN IEC62885-4 CL5.8 og C.L5.9, med full beholder, i Boost Mode.
  • 7 Gjelder i Eco Mode på harde gulv. Reell driftstid vil variere avhengig av power mode, gulvtype og/eller tilbehør som benyttes.
  • 8 Filtrering testet iht. EN IEC62885-4 CL5.11 i Boost mode.