Support for din Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde

• Bruk vårt steg-for-steg-verktøy for å løse maskinens problem.

• Autentiske Dyson-reservedeler og tilbehør til maskinen din:

• Filter

Delenummer 965432-01

Ekstra filter til Dyson luftrenser.

Ikke på lager for øyeblikket

790 kr

Finn ut mer
  • Fjernkontroll

Delenummer 969897-12

Ekstra fjernkontroll til Dyson luftrenser.

3 859 kr

Finn ut mer

• Slik gjør du Dyson-maskinen din så effektiv som mulig.

• Skifte ut filteret

For å sikre optimal luftrensing, anbefaler vi at du bytter ut HEPA + karbonfilter hver 12. måned.

• Rensing og temperaturinnstillinger

Velg Automodus, og dine innebygde sensorer justerer innstillingene på en intelligent måte i henhold til luftkvaliteten din. Du kan også velge ønsket temperatur manuelt.

• Tjenesten inkluderer arbeid og reservedeler der det er nødvendig (unntatt ekstra tilbehør og filtre), som er garantert i 12 måneder eller til servicesupport utgår for maskinen din – hva enn som finner sted først.

• WhatsApp

Send oss en melding på
    WhatsApp: +47 92079146

For  at vi skal kunne hjelpe deg så raskt som mulig, vennligst oppgi følgende informasjon:
    - Navnet ditt
    - Telefonnummer
    - Produktmodell eller serienummer

• Sosiale medier

Twitter: @askdyson

YouTube: youtube.com/dyson

Facebook: facebook.com/dyson

• Live chat

Bruk «Live chat»-knappen nederst til høyre på skjermen for å snakke direkte med en Dyson-ekspert.

• Telefon

Vår norske hjelpelinje er åpen:
    09:00–18:00 mandag til fredag