Support for din Dyson CSYS™ 4K klemmelampe

Dessverre leverer vi ikke lenger service- eller reservedeler til denne maskinen.

• Bruk vårt steg-for-steg-verktøy for å løse maskinens problem.

• Slik gjør du Dyson-maskinen din så effektiv som mulig.

• Sett stemningen

Hold strømknappen nede i fem sekunder for å bla gjennom de ulike dimmeinnstillingene.

• Posisjoner lampen din

LED-hodet beveger seg rundt tre akser, så du kan posisjonere det akkurat som du vil.

• WhatsApp

Send oss en melding på
    WhatsApp: +47 92079146

For  at vi skal kunne hjelpe deg så raskt som mulig, vennligst oppgi følgende informasjon:
    - Navnet ditt
    - Telefonnummer
    - Produktmodell eller serienummer

• Sosiale medier

Twitter: @askdyson

YouTube: youtube.com/dyson

Facebook: facebook.com/dyson

• Live chat

Bruk «Live chat»-knappen nederst til høyre på skjermen for å snakke direkte med en Dyson-ekspert.

• Telefon

Vår norske hjelpelinje er åpen:
    09:00–18:00 mandag til fredag