Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf1

Ofte stilte spørsmål

Hvor ofte bør jeg rengjøre filteret?

Dyson Supersonic™-hårføneren har behov for regelmessig rengjøring og vedlikehold, for å opprettholde optimal ytelse. Vi anbefaler å rengjøre filteret én gang i måneden. Avfall bør fjernes fra det ytre filterburet og fra det indre meshfilteret med en myk, tørr klut.

Kan jeg kjøpe nye tilbehør om jeg allerede har en Dyson Supersonic™-hårføner?

Ja, de nye tilbehørene er helt kompatible med eldre versjoner av Dyson Supersonic™-hårføneren.

Hva er spenningen?

Spenningen er 220–240 V i Norge. Hårføneren din er nøyaktig konstruert for rask tørking og styling med den spenningen som benyttes i landet der den ble kjøpt. Siden spenningen varierer fra land til land, anbefaler vi å følge rådene som du finner i garantidelen av bruksanvisningen.

Kan jeg, som profesjonell stylist/frisør, kjøpe forbrukerversjonen av Dyson Supersonic™ hårføneren for å bruke den i salongen min?

I frisørsalonger vil filtre raskere tettes av hårspray, det er derfor best å kjøpe en Dyson Supersonic™ Professional Edition-hårføner, hvor filteret er designet for å møte behovene til en travel salong. Forbrukergarantien dekker ikke bruk i kommersielle miljøer eller bruk over 2 timer per dag. 

Spesifikasjoner

 • Vekt

  0,659 kg

Front and side view of the Dyson Supersonic hair dryer.
 • Høyde

  245 mm

 • Lengde

  97 mm

 • Bredde

  78 mm