Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf

Spesifikasjoner

  • 3,3 m

Spesifikasjoner

Ofte stilte spørsmål

Hvordan skiller hårføneren Dyson Supersonic™ Professional seg fra forbrukermodellen i kjerneutvalget?

Hårføneren Dyson Supersonic™ Professional er designet spesielt med profesjonelle salonger i tankene, med et filter som er spesielt designet for å møte kravene i en travel salong. Den kommer med en Professional Concentrator, mens forbrukermodellen kommer med en standard Styling Concentrator. Begge maskiner kommer med en nyutviklet Diffuser og Smoothing Nozzle. Professional edition har også en lengre ledning (3,3 m) og en sølv-/nikkelfinish (Lilla/Nikkel er også tilgjengelig i Kina).

Hvorfor har hårføneren Dyson Supersonic™ Professional et annet filter enn forbrukermodellen?

Salonger og backstage-områder på motearrangementer kan være aktive miljøer. Ettersom luft trekkes inn i filteret av Dysons kraftige digitale V9-motor, vil forurensning som hårspray, støv og silikon fra spraybalsam også trekkes inn. For å beskytte teknologien inne i hårføneren Dyson Supersonic™ Professional har vi konstruert et filtersystem i to lag. Den innerste filternettingen «laster i dybden» og sørger for å fjerne forurensning i luften. Det ytterste filterdekselet beskytter nettingen mot skader og gir oss samtidig den hurtigheten vi trenger for å øke blokkeringssyklusen. Det er også en indre rist (del av produktet) som fungerer som et ekstra beskyttelseslag for motoren. Under testingen vår oppdaget vi noe interessant, nemlig at det finnes åtte forskjellige salongmiljøer rundt omkring i verden. Vi har konstruert filteret vårt for å kunne håndtere disse.

Kan jeg kjøpe både Gentle Air-tilbehøret og Wide-tooth comb-tilbehøret for å bruke på min Dyson Supersonic™ hårføner Professional?

Gentle Air-tilbehøret kan kjøpes separat i alle markeder og er en del av det globale tilbudet, utenom i USA og Canada. Wide-tooth comb-tilbehøret kan brukes i Canada, Saudi-Arabia, Israel, India, Mexico, Storbritannia og Irland samt USA og EU.

Krever hårføneren Dyson Supersonic™ Professional noe vedlikehold?

For å bevare hårfønerens optimale ytelse er det nødvendig å rense filteret regelmessig. Vi anbefaler å rengjøre filteret regelmessig.

Hvilke steg følges for filterrens?

STEG 1: Sørg for å koble maskinen fra strømnettet og la den avkjøle seg før du rengjør filterenheten. Hold i håndtaket til maskinen og trekk filterenheten nedover mot ledningen.

STEG 2: Trekk filterenheten forsiktig opp og skyv den av ledningen. Tørk av filternettingen på maskinen med en tørr, lofri klut for å fjerne alt smuss.

STEG 3: La filterenheten ligge i varmt såpevann i minst 30 minutter. Vi anbefaler å bruke en rensende sjampo eller oppvaskmiddel.

STEG 4: Fjern det innerste filteret fra filterburet.

STEG 5: Bruk fingertuppene til å gni forsiktig for å rengjøre hver del. Skyll begge delene av filteret for å fjerne smuss. Tørk begge delene av filteret helt med en tørr, lofri klut.

STEG 6: Sjekk at alt smusset er borte før du plasser det innerste filteret i filterburet.

STEG 7: Trekk filterenheten forsiktig opp og skyv den på ledningen. Skyv filterenheten mot håndtaket og vri til den klikker på plass.

Hvorfor blinker lysene på min Supersonic?

Hvis de røde eller hvite LED-lysene på din Supersonic blinker kontinuerlig, kan det bety at filteret må renses. Fjern filteret og vask det i henhold til instruksjonene i brukermanualen din, eller se videoene eller veiledningen på denne nettsiden. Hvis de tre røde lysene fortsetter å lyse etter rens, skru av produktet og kontakt Dysons hjelpelinje.