Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Kvinne på et bad omgitt av forskjellige Dyson Airblade-maskiner.

Den raskeste måten å tørke hendene hygienisk med HEPA-filtrert luft

Dyson håndtørkere hjelper deg med å spare kostnader, plass på badet, CO₂-utslipp og rot.

Dyson Airblade håndtørkere blir testet for areosolisering.

Hygieniske og uavhengig dokumentert trygge²

Berøringsfrie. HEPA-filtrerte. Uten papiravfall.

Dyson Airblade™ håndtørkere har blitt uavhengig dokumentert å ikke danne flere aerosoler i luften enn papirhåndklær.³ Uten å generere avfall.

Haug med brukt tørkepapir

Spar mer

Opptil 99 % billigere enn tørkepapir, med opptil 85 % mindre CO₂-utslipp.⁴ Det skaper et bedre miljø, både på toalettet og i resten av verden.

Hvorfor velge Dyson for bedrifter

  • 1 Beregnet tørketid og energiforbruk i Maksmodus. Tørketiden har blitt bestemt gjennom Dysons testmetode 769 basert på NSF P335 med en måling av 0,1 g gjenværende fuktighet.
  • 2 Suen et al. 2019 SR og basert på bakterier i luften og aerosoler (0,3 til >5 mikrometer) målt ved håndtørking i et testkammer på 28,5 m3, i en studie utført av et uavhengig tredjepartslaboratorium.
  • 3 Basert på aerosolisering målt ved håndtørking. Testen ble utført av det uavhengige tredjepartslaboratoriet Airmid Healthgroup Ltd.
  • 4 Se beregningene våre