Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Kvinne på et bad omgitt av forskjellige Dyson Airblade-maskiner.

Den raskeste måten å tørke hendene hygienisk med HEPA-filtrert luft

Dyson håndtørkere hjelper deg med å spare kostnader, plass på badet, CO₂-utslipp og rot.

Dyson håndtørkere

Dyson håndtørkere er konstruert for mye trafikk. Med eksklusiv Dyson-teknologi for å forbedre klientens, kundens og de ansattes opplevelse av bedriften din. Alle Dyson håndtørkere har 5 års garanti og HEPA-filtre.

Dyson Airblade 9kJ uttørket håndtørker og avslører et HEPA-filter

Tørk med HEPA-renset luft.
Ikke forurenset luft.

Alle Dyson Airblade™-håndtørkere har HEPA-filter. Dette fanger beviselig opp 99,95 % av alle partikler,² inkludert bakterier og virus, som passerer gjennom filteret fra toalettromsluften. For å tørke dine godt vaskede hender.

Finn ut hvorfor håndtørkerne våre er hygieniske.

Haug med brukt tørkepapir

Spar mer

Opptil 99 % billigere enn tørkepapir, med opptil 85 % mindre CO₂-utslipp.³ Det skaper et bedre miljø, både på toalettet og i resten av verden.

Hvorfor velge Dyson for bedrifter

  • 1 Beregnet tørketid og energiforbruk i Maksmodus. Tørketiden har blitt bestemt gjennom Dysons testmetode 769 basert på NSF P335 med en måling av 0,1 g gjenværende fuktighet.
  • 2 HEPA-filtret är testat enligt standarden EN1822-5 av ett oberoende tredje-parts-laboratorium under föreskrivna testförhållanden.
  • 3 Se beregningene våre