Support for din Dyson Pure Cool Me™ personlige luftrenser

Å komme i gang

Maskinen din er enkel å sette opp og bruke, slik at du kan komme i gang med en gang. Men hvis du vil se en steg-for-steg-veiledning, kan du se vår «Slik gjør du»-video.

Video om hvordan du setter opp og bruker Dyson Pure Cool Me™
Open video transcript

Slik bruker du maskinen din

Hånd som strekker seg ut for å justere luftstrømmen på Dyson Pure Cool Me™

Kontrollering av luftstrømmen

Legg hånden på kuppelen for å endre retningen på luftstrømmen. Skyv kuppelen fra deg for å flytte luftstrømmen oppover. Skyv den mot deg for å flytte luftstrømmen nedover. Du kan bruke fjernkontrollen for rask justering av hastigheten på luftstrømmen

Dyson Pure Cool Me™ 70˚ svingning

Slik skrur du på svingning

Trykk på Oscillation-knappen på fjernkontrollen for å få maskinen til å svinge fra side til side. Luftstrømmen blåses ut i en 70 graders radius. Trykk på knappen igjen for å slå av svingning.

Kvinne i sengen som bruker fjernkontrollen for å stille inn søvntimeren på Dyson Pure Cool Me™

Innstilling av Sleep Timer-funksjonen

For å kjøle deg selv ned med renset luft når du hviler, trykk på Sleep Timer-knappen på fjernkontrollen din. Velg så hvor lenge du vil at maskinen din skal være på. Bla deg gjennom de resterende tidsalternativene for å avbryte.

LCD-skjermen

Den innebygde LCD-skjermen viser deg luftstrømhastighet, moduser og filterets levetid. Noen av ikonene du kan se på skjermen, er vist nedenfor.

LDC-skjermen på Dyson Pure Cool Me™ viser luftstrømhastigheten

Luftstrømhastighet

LCD-skjermen på Dyson Pure Cool Me™ viser at svingning er på

Svingning på

LCD-skjermen på Dyson Pure Cool Me™ viser intervaller i søvntimeren

Sleep timer-intervaller

LCD-skjermen på Dyson Pure Cool Me™ viser gjenværende levetid for filteret

Filterets gjenværende levetid

Vedlikehold av maskinen din

Du trenger bare å bytte filter etter rundt 12 måneder, basert på 12 timers bruk per dag. Skjermen forteller deg når filteret er fullt og må skiftes ut. Eller for å se gjenværende levetid for filteret, kan du når som helst trykke på informasjonsknappen på fjernkontrollen.

Video om hvordan du bytter filteret på Dyson Pure Cool Me™
Open video transcript
Combi 360° HEPA-filter av glass og aktiverte karbonfiltre

Ekstra filtre, konstruert for maskinen din

Filtrene til Dyson luftrensere er utviklet av de samme ingeniørene som lager Dysons maskiner. De er laget av borosilikatmikrofibre som er brettet hundrevis av ganger og fanger opptil 99,95 % av ultrafine partikler.* Og fordi de er helt forseglede, fanger filtrene våre opp forurensende stoffer i stedet for å slippe dem tilbake ut i rommet.

*Testet for filtereffektivitet ved 0,1 mikrometer (EN1822). Mengden oppfanget gass varierer.

Nyttige tips

Rengjør maskinen din

For at maskinen din alltid skal yte på sitt beste, er det viktig å rengjøre den regelmessig. Børst utsiden med en myk børste, og bruk en myk, tørr, lofri klut for å rengjøre ballen og kuppelen. For mer informasjon om rengjøring av maskinen din kan du laste ned brukermanualen.

Sett fjernkontrollen på ladestasjonen

Fjernkontrollen din festes magnetisk til forsiden av maskinen din. Så du alltid har den for hånden når du trenger den.

Ofte stilte spørsmål

Hvor bør jeg bruke maskinen min?

Vi anbefaler at du bruker den personlige luftrenserviften på skrivebord, nattbord og sidebord – i nærheten av der du sitter.

Hva er romdekningen?

Denne maskinen er designet for å sende luften direkte til deg, i stedet for ut i hele rommet.

Kan den kobles til Dyson Link-appen?

Den er ikke knyttet til appen, så den vil ikke sende rapporter dit. Det vises imidlertid informasjon på LCD-skjermen – blant annet om viftehastighet, filterets levetid, svinging og søvntimer.

Hvor ofte må filteret byttes ut?

Det må byttes ut etter 12 måneder, basert på 12 timers bruk per dag.¹

Dyson-garantien

«Slik gjør du»-videoer

For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av maskinen din. Raskt og enkelt.

Hjelpsomme tips

Skreddersydde påminnelser som får maskinen din til å yte optimalt lenger.

Eksklusive eierfordeler

Prioritert tilgang til forhåndsvisninger av ny Dyson-teknologi, arrangementer og tilbud.

Ekspertråd. Seks dager i uken.

Du kan nå oss via e-post, telefon, våre sosiale mediekanaler og live chat. Vær oppmerksom på at det tilkommer en avgift når du ringer fra mobiltelefon.

Gratis Dyson reservedeler

Reservedeler eller reparasjoner hvis noe går galt i garantiperioden din.

Enkel utskifting

Hvis vi ikke kan reparere maskinen din, vil vi erstatte den i garantiperioden. Raskt.

Vi slutter ikke å bry oss om maskinene våre, selv om de har byttet hender. Når du aktiverer garantien, får vi muligheten til å gi deg og maskinen din skreddersydd og umidddelbar service. Selv etter at garantiperioden er over, vil vi fortsatt være tilgjengelige for å hjelpe deg.

¹Basert på tidsbruk. Filterets levetid varierer ut fra forurensningsnivå.