Support for din Dyson Pure Cool Cryptomic luftrenservifte

Ofte stilte spørsmål

Hvor ofte må filtrene byttes ut?

Kombinasjonsfilteret må byttes ut etter 12 måneder, basert på 12 timers bruk per dag. Dyson Cryptomic™-filteret er permanent, så du trenger ikke å bytte det.

Er LCD-skjermen på hele natten?

Hvis du er bekymret for lysstyrken på LCD-skjermen på luftrenserviften din, vurder å aktivere nattmodus ved hjelp av fjernkontrollen eller Dyson Link-appen. Når den er i drift, indikerer et lite måneikon at luftrenseren er på, men hoveddisplayet slår seg av etter 10 sekunder for å unngå at søvnen forstyrres.

Hvordan vet jeg når luftrenseren er i Auto mode?

Hvis Auto mode er slått på, vil AUTO lyse opp på LCD-skjermen til luftrenserviften. Når maskinen renser luften, vil AUTO være hvit. Når luften i rommet er renset, vil AUTO bli grønn, og luftrenseren vil forbli inaktiv til forurensningsnivået stiger.

Hvor lenge bør jeg la luftrenseren min være slått på?

Luftrenserens Auto mode er designet for å opprettholde luftkvaliteten i hjemmet uten at du må styre maskinen – den er kun på når den trenger å være det. Hvis du eller noen i huset lider av allergier eller luftveissykdommer, anbefaler vi spesielt at du bruker maskinens Auto mode.

Hvor bør jeg plassere min luftrenser/vifte?

Luftrenseren er konstruert for å rense enkeltrom, så du bør bruke den der du tilbringer mesteparten av tiden din hjemme. Når du plasserer maskinen, sørg for at det er god avstand på alle sider slik at luften kan sirkulere effektivt.

Bør jeg ha vinduene åpne eller lukket?

Luftrenseren er mest effektiv i et forseglet miljø – å åpne vinduet kan gjøre at flere forurensende stoffer kommer inn i luften i hjemmet, noe som betyr at maskinen din vil trenge lengre tid på jobben.

Bør jeg endre vifteinnstillingene for ulike årstider?

Å øke luftstrømmen vil skape en avkjølende effekt med renset luft, så du vil kanskje synes det er gunstig å endre hastighetsinnstillingene på luftrenseren når temperaturen endrer seg. For personlig avkjøling om sommeren, bruk innstillingene 4–10. I kaldere perioder, aktiver Diffused mode. Luften sendes ut fra baksiden av maskinen for å unngå uønsket kjøling.