Support for din Dyson Pure Hot+Cool Cryptomic luftrenservifte

Her kan du finne hjelpsomme tips, ofte stilte spørsmål, din brukermanual og mer.

Aktiver garantien din

Få full support, eksklusive eierfordeler og mer når du registrerer maskinen din. Ikke gå glipp av noe.

Å komme i gang

Se hvordan du kommer raskt i gang med vår steg-for-steg-veiledning.

Kom i gang med Dyson luftrenservifte

App-tilkobling

Følg disse tre enkle stegene for å koble maskinen din til Dyson Link-appen.

Mobil enhet

Steg 1

Last ned Dyson Link-appen¹, åpne den og velg «Legg til maskin» i menyen. Velg din maskin.

Mobil enhet holdes inntil Dyson Pure Hot+Cool Cryptomic luftrenservifte

Steg 2

Hold den mobile enheten din ved siden av displayet på maskinen. Dette gjør at maskinen din kan oppdage enheten.

Standby-knapp blir trykket på på Dyson Pure Hot+Cool Cryptomic luftrenservifte

Steg 3

Trykk på Standby-knappen på maskinen din for å aktivere paringsprosessen. Følg så instruksjonene på skjermen for å fullføre sammenkoblingen.

Last ned Dyson Link-appen

Å bruke maskinen din

Slik tolker du ikonene på LCD-skjermen

Ikonene på den innebygde LCD-skjermen viser deg hvilke forurensende stoffer som er til stede og rapporterer i sanntid. De viser deg også temperatur, luftfuktighet og filterets levetid.

Innendørs Air Quality Index (AQI)

Viser luftkvaliteten de siste 12 sekundene eller de siste 24 timene.

Partikler PM 2,5

Viser mikroskopiske partikler som er mindre enn 2,5 mikron, inkludert røyk, bakterier og allergener.

Partikler PM 10

Viser partikler som er mindre enn 10 mikron, inkludert pollen, støv og husdyrflass.

Flyktige organiske forbindelser (VOC)

Viser gasser som frigjøres fra mange forskjellige kilder, som aerosolsprayer og luftfriskere. De inkluderer formaldehyd og benzen, os og uønsket lukt fra husholdningen.

Nitrogendioksid (NO₂)

Viser oksiderende gasser som NO₂, som frigjøres ved forbrenning. Inkluderer sigarettrøyk, bilutslipp, stearinlys og gasskomfyrer.

Filterets levetid

Viser gjenværende filterlevetid på kombinasjonsfilteret. S¨å du vet når du skal bytte det ut.

Slik leser du av forurensningsnivåer

Når forurensning gjør at luftkvaliteten blir redusert, vil det relevante ikonet komme til syne på LCD-skjermen. Den fargede linjen til venstre på skjermen vil indikere hvor mye forurensning det er, og den vil oppdateres kontinuerlig etter hvert som maskinen renser luften.

Ikonene på LCD-skjermen viser ulike nivåer av forurensende stoffer

God

Når den grønne delen av den fargede linjen er uthevet, registrerer maskinen et svært lavt nivå av den spesifikke typen forurensning.

Ikonene på LCD-skjermen viser ulike nivåer av forurensende stoffer

Relativt god

Når den gule delen av den fargede linjen er uthevet, registrerer maskinen din et moderat nivå av den spesifikke typen forurensning.

Ikonene på LCD-skjermen viser ulike nivåer av forurensende stoffer

Dårlig

Når den oransje delen av den fargede linjen er uthevet, registrerer maskinen din et høyt nivå av den spesifikke typen forurensning.

Ikonene på LCD-skjermen viser ulike nivåer av forurensende stoffer

Svært dårlig

Når den røde delen av den fargede linjen er uthevet, registrerer maskinen et svært høyt nivå av den spesifikke typen forurensning.

Video om bruk av Auto mode, oppvarming og avkjøling

Auto mode, oppvarming og avkjøling

I Auto mode vil maskinen din reagere automatisk på luftforurensning og romtemperatur. Se hvordan.

Video om hvordan du tilpasser vinkelen, hastigheten og retningen på luftstrømmen
Open video transcript

Svingning og luftstrøm

Se vår videoguide om hvordan du tilpasser vinkelen, hastigheten og retningen på luftstrømmen.

Person som stiller inn planlagt drift av maskinen ved hjelp av Dyson Link-appen

7-dagers planlegging

Still inn når du vil at maskinen skal være skrudd av og på, opptil sju dager i forveien, med Dyson Link-appen¹.

Dyson Pure Hot+Cool Cryptomic luftrenservifte i Night mode

Night mode

For de mest stillegående innstillingene og dimmet skjerm, still inn maskinen din på Night mode med fjernkontrollen.

Person som stiller inn Sleep timer ved hjelp av fjernkontrollen

Sleep Timer

Bruk fjernkontrollen til å velge når du vil at maskinen din skal skru seg av. Velg et tidsrom mellom 15 minutter og 9 timer.

Stemmestyring. Du trenger bare å spørre.

Spør om nåværende aktivitet på luftrenserviften din, eller be den om å starte en ny oppgave. Sjekk Dyson Link-appen for eksempler på stemmekommandoer.

alexa- og siri-logo

Vedlikehold av maskinen din

Du kan finne ut hvordan du overvåker og skifter kombinasjonsfilter i vår videoguide. Dyson Cryptomic™-filteret er permanent, så du trenger ikke å bytte det.

Video om hvordan du overvåker og skifter filtre

Ofte stilte spørsmål

Hvor ofte må filtrene byttes ut?

Kombinasjonsfilteret må byttes ut etter 12 måneder, basert på 12 timers bruk per dag. Dyson Cryptomic™-filteret er permanent, så du trenger ikke å bytte det.

Er LCD-skjermen på hele natten?

Hvis du er bekymret for lysstyrken på LCD-skjermen til luftrenseren din, kan du vurdere å aktivere Night-time mode ved hjelp av fjernkontrollen eller Dyson Link-appen. Når den er i drift, indikerer et lite måneikon at luftrenseren er på, men hoveddisplayet slår seg av etter 10 sekunder for å unngå at søvnen forstyrres.

Hvordan vet jeg når luftrenserviften min er i Auto mode?

Hvis Auto mode er slått på, vil AUTO lyse opp på LCD-skjermen til luftrenserviften. Når maskinen renser luften, vil AUTO være hvit. Når luften i rommet er renset, vil AUTO bli grønn, og luftrenserviften vil forbli inaktiv til forurensningsnivået stiger.

Hvor lenge bør jeg la min luftrenser/vifteovn være slått på?

Luftrenserens Auto mode er designet for å opprettholde luftkvaliteten i hjemmet uten at du må styre maskinen – den er kun på når den trenger å være det. Hvis du eller noen i huset lider av allergier eller luftveissykdommer, anbefaler vi spesielt at du bruker maskinens Auto mode.

Hvor bør jeg plassere min luftrenser/vifteovn?

Luftrenserviften din er konstruert for å rense enkeltrom, så du bør bruke den der du tilbringer mesteparten av tiden din hjemme. Når du plasserer maskinen, bør du sørge for at det er god plass rundt alle sidene slik at luften kan sirkulere effektivt.

Bør jeg ha vinduene åpne eller lukket?

Luftrenseren er mest effektiv i et forseglet miljø – å åpne vinduet kan gjøre at flere forurensende stoffer kommer inn i luften i hjemmet, noe som betyr at maskinen din vil trenge lengre tid på jobben.

Bør jeg endre vifteinnstillingene for ulike årstider?

Å øke luftstrømmen vil skape en kjølende effekt med renset luft, så du vil kanskje synes det er gunstig å endre hastighetsinnstillingene på luftrenserviften når temperaturen endrer seg. For personlig kjøling om sommeren, bruk innstillingene 4–10. I kaldere perioder, aktiver Diffused mode. Luften sendes ut fra baksiden av maskinen for å unngå uønsket kjøling.

Dyson-garantien

«Slik gjør du»-videoer

For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av maskinen din. Raskt og enkelt.

Hjelpsomme tips

Skreddersydde påminnelser som får maskinen din til å yte optimalt lenger.

Eksklusive eierfordeler

Prioritert tilgang til forhåndsvisninger av ny Dyson-teknologi, arrangementer og tilbud.

Ekspertråd. Seks dager i uken.

Du kan nå oss via e-post, telefon, våre sosiale mediekanaler og live chat. Vær oppmerksom på at det tilkommer en avgift når du ringer fra mobiltelefon.

Gratis Dyson reservedeler

Reservedeler eller reparasjoner hvis noe går galt i garantiperioden din.

Enkel utskifting

Hvis vi ikke kan reparere maskinen din, vil vi erstatte den i garantiperioden. Raskt.

Vi slutter ikke å bry oss om maskinene våre, selv om de har byttet hender. Når du aktiverer garantien, får vi muligheten til å gi deg og maskinen din skreddersydd og umidddelbar service. Selv etter at garantiperioden er over, vil vi fortsatt være tilgjengelige for å hjelpe deg.

¹Krever enhet for å kjøre appen, Wi-Fi eller mobildata, Bluetooth 4.0 support og iOS versjon 11 eller Android versjon 6 (eller nyere). Standardavgifter for data og meldnger kan påløpe.

Apple og Apple-logoen er varemerker som tilhører Apple Inc., registert i USA og andre land. App Store er et tjenestemerke som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land.

Google Play og Google Play-logoen er varemerker som tilhører Google Inc.