Support til din Dyson Solarcycle Morph lampe

Dyson Solarcycle Morph bordslampe

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg begynne å bruke lampen før den er koblet til Dyson Link-appen?

Ja, men lampen kan ikke registrere lokalt dagslys før du kobler den til appen. Funksjoner som forhåndsinnstilte moduser og planlegging er også bare tilgjengelige i appen.

Må jeg bytte LED-pærene i denne lampen noen gang?

Nei. LED-pærene våre vil holde på lyskvaliteten i minst 60 år², og de er ikke designet for å skiftes ut.

Kan jeg koble lampen til smarthjemfunksjonen min?

Nei. Dette lyset er ikke kompatibelt med Wi-Fi, og det kan derfor ikke styres via hjemmenettverket som kreves ved smarthjemteknologi. Andre tilkoblede Dyson-produkter har ulik kompabilitet.

Må jeg la varmerøret kjøle seg ned før jeg snur retningen på armen tilbake?

Nei, varmerøret i kobber er alltid kjølig nok til å bli tatt på.

Kan lampen hjelpe mot eksponering for blått lys?

Ja. Ved å spore det lokale dagslyset reduserer lampen automatisk blått lys om morgenen og om kvelden. Og når du bruker Relax mode eller Ambient-posisjonen, vil lyset automatisk redusere det blå lyset når som helst på døgnet.