Support til din Dyson Lightcycle Morph™ lampe Dyson Lightcycle Morph

Aktiver garantien din

Få full support, eksklusive eierfordeler og mer når du registrerer maskinen din. Ikke gå glipp av noe.

Å komme i gang

Det er enkelt å komme i gang med lampen din. Du kan se på videoen for en steg-for-steg-guide.

Bilde fra video om å komme i gang
Open video transcript

Du kan gjøre mer med Dyson Link-appen

Dyson Link-appen åpner opp en meget intuitiv og personlig tilpasset lysopplevelse – og du får tilgang til funksjoner som kun finnes i appen, som skreddersyr belysningen etter alderen din, oppgave, rutiner og sted. Bare klikk på den aktuelle lenken hvis du ikke har lastet ned appen enda.¹

Koble til lampen din

Se hvordan du kan koble til lampen og bruke Dyson Link-appen i videoguiden vår. Eller følg de enkle stegene under.

Bilde fra video om å bruke Dyson Link-appen
Open video transcript
Dyson Link-appen på skjermen til en smarttelefon

Steg 1

Etter at du har lastet ned appen, åpner du den og velger «Add machine» fra menyen. Velg deretter lampen din.

En person holder smarttelefonen sin nær lampen for å koble seg til

Steg 2

Hold den mobile enheten din ved siden av lampen og trykk på den blinkende knappen på lampen. Dette vil aktivere sammenkoblingsprosessen.

Appen viser at lampen er synkronisert med dagslyset

Steg 3

Følg de enkle instruksjonene for å fullføre oppsettet og legge til din geografiske plassering. På den måten vil lampen din kunne synkroniseres med dagslyset der du er.

Tilgjengelige app-funksjoner for Dyson Lightcycle Morph™ lampe

Steg 4

Utforsk funksjonene som kun er tilgjengelige i appen, som forhåndsinnstillinger, tilpassede innstillinger, programmering av lyset så det gradvis blir sterkere når du våkner, med mer.

'Krever enhet for å kjøre appen, 2,4 GHz eller 5 GHz Wi-Fi eller mobildata og støtte for Bluetooth® 4.0. Søk etter «Dyson Link» i iOS App Store eller Google Play Store for kompabilitet med appen. Standardavgifter for data og meldinger kan påløpe.

Automatiske oppdateringer for de nyeste funksjonene

Når ingeniørene våre utvikler ny programvare, vil lampen din oppdateres automatisk via appen. Det betyr at du alltid har de nyeste funksjonene. Hvis du ikke vil at oppdateringer skal lastes ned automatisk, kan du skru av automatiske oppdateringer under innstillinger i appen. Deretter kan du se etter oppdateringer manuelt på samme sted.

Bildeutsnitt som viser teknologien inni lampen

Posisjoner lyset ditt

Du kan enkelt endre posisjonen til lyset ved å rotere det optiske hodet, armen og stammen hver for seg opptil 360°.

Dyson Lightcycle Morph ™ lampe brukt som arbeidslampe

Arbeidslys

Still inn lyset over arbeidsplassen din – for kraftig belysning av høy kvalitet til jobb, hobbyer og kompliserte oppgaver.

Dyson Lightcycle Morph lampe reflekterer lyset i veggen

Indirekte lys

Roter det optiske hodet for å reflektere lyset i vegger og tak, for en myk bakgrunnsbelysning.

Dyson Lightcycle Morph™ lampe fremhever kunst

Punktlys

Roter, vri og drei lyset for fleksibel belysning av kunst eller dekorative funksjoner.

Dyson Lightcycle Morph™ lampe med opplyst stamme

Ambient-lys

Roter armen til det optiske hodet fester seg magnetisk til stammen for stemningsfull, avslappende belysning.

Bruk kontrollene til lampen

Du kan justere hovedinnstillingene til lampen ved hjelp av kontrollene på armen.

En person bruker glidekontrollene øverst på lampen

Justering av lysstyrke/temperatur

Bruk glidekontrollene på lampen for å justere lysstyrken eller fargetemperaturen. Trykk på knappene for å skifte raskt mellom lysstyrke- og temperaturnivåer.

Knapp lengst fra det optiske hodet som justerer lysstyrken automatisk

Autojustering av lysstyrke

Trykk på Auto-brightness-knappen for å stille inn lyset slik at det justerer seg etter lysforholdene i omgivelsene. Dette gir en konstant lysstyrke på arbeidsplassen din.

Knapp i midten som slår på bevegelsessensoren

Bevegelsessensoren

Hvis du trykker på bevegelsessensorknappen, vil lampen skru seg på når den oppdager bevegelser i nærheten, og av når den ikke oppdager noen bevegelser på fem minutter.

Knapp nærmest det optiske hodet som stiller inn lyset slik at det justerer seg etter dagslyset

Synkroniser på nytt med lokalt dagslys

Bruk Re-sync-knappen for å justere lysstyrken og fargen automatisk etter hvor du befinner deg. Lampen må være koblet til Dyson Link-appen med trådløs Bluetooth®-teknologi.

Knapp i midten som deaktiverer/aktiverer trådløs Bluetooth®-teknologi

Deaktivering/aktivering av trådløs Bluetooth®-teknologi

Lampen din kommer med trådløs Bluetooth®-teknologi aktivert. Hvis du trykker på og holder inne bevegelsessensorknappen på lampen, deaktiverer du trådløs Bluetooth®-teknologi. Trykk og hold knappen inne igjen for å aktivere på nytt.

Ekspertråd i Dyson Demo Store

Våre Dyson-eksperter er tilgjengelige for å vise deg hvordan du får mest mulig ut av din Dyson Lightcycle Morph™ lampe.

Inne i Dyson Demo Store

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg begynne å bruke lampen før den er koblet til Dyson Link-appen?

Ja, men lampen kan ikke registrere lokalt dagslys før du kobler den til appen. Funksjoner som forhåndsinnstilte moduser og planlegging er også bare tilgjengelige i appen.

Må jeg bytte LED-pærene i denne lampen noen gang?

Nei. LED-pærene våre vil holde på lyskvaliteten i minst 60 år², og de er ikke designet for å skiftes ut.

Kan jeg koble lampen til smarthjemfunksjonen min?

Nei. Dette lyset er ikke kompatibelt med Wi-Fi, og det kan derfor ikke styres via hjemmenettverket som kreves ved smarthjemteknologi. Andre tilkoblede Dyson-produkter har ulik kompabilitet.

Må jeg la varmerøret kjøle seg ned før jeg snur retningen på armen tilbake?

Nei, varmerøret i kobber er alltid kjølig nok til å bli tatt på.

Kan lampen hjelpe mot eksponering for blått lys?

Ja. Ved å spore det lokale dagslyset reduserer lampen automatisk blått lys om morgenen og om kvelden. Og når du bruker Relax mode eller Ambient-posisjonen, vil lyset automatisk redusere det blå lyset når som helst på døgnet.

²Beregning av LED-pærens levetid er basert på L70-måling i henhold til IEC 62717, med estimert 8 timers bruk per dag. Resultater i virkeligheten kan variere.

Dyson-garantien

«Slik gjør du»-videoer

For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av maskinen din. Raskt og enkelt.

Hjelpsomme tips

Skreddersydde påminnelser som får maskinen din til å yte optimalt lenger.

Eksklusive eierfordeler

Prioritert tilgang til forhåndsvisninger av ny Dyson-teknologi, arrangementer og tilbud.

Ekspertråd. Syv dager i uken.

Gebyrfri telefonsamtale og live chat. Få de rette rådene for din maskin, fra ekte Dyson-folk.

Gratis Dyson-deler og arbeid

Bytte av deler eller reparasjoner hvis noe går galt i garantiperioden din.

Problemfri utskifting

Hvis vi ikke kan reparere maskinen din, vil vi erstatte den i garantiperioden. Raskt.

Vi slutter ikke å bry oss om maskinene våre, selv om de har byttet hender. Når du aktiverer garantien, får vi muligheten til å gi deg og maskinen din skreddersydd og umidddelbar service. Selv etter at garantiperioden er over, vil vi fortsatt være tilgjengelige for å hjelpe deg.