Støtte til din Dyson Supersonic™-hårføner

Her kan du finne brukervideoer, nyttige tips, din brukermanual og mer.

Aktiver din garantien

Du kan få brukerstøtte som er skreddersydd for deg, eksklusiv informasjon for eiere og mer når du registrerer hårføneren din.

Kom i gang

Hårføneren din er enkel å bruke, men hvis du vil se en steg-for-steg-guide, kan du se vår brukervideo.1
1Det er mulig at du har en annen versjon av Styling concentrator enn den som vises.

Bruk av hårføneren din

Vi har lagt til og rekonstruert utvalget av tilbehør for Dyson Supersonic™-hårføner slik at du kan få det beste resultatet for din hårtype. Uansett hvilke tilbehør du har, vil videoene nedenfor hjelpe deg med å få den stilen du vil ha.2
Smoothing nozzle Skap en forsterket glatt stil med volum ved røttene og bøy i tuppene.
Gentle air attachment Designet for å være mer skånsom mot fint hår og sensitiv hodebunn. Tilfør volum ved hårrøttene eller skap tekstur i lengdene.
Wide-tooth comb attachment Konstruert for hår med krøller og tekstur. For å forlenge håret eller gre ut krøllene litt.
Styling concentrator Rekonstruert med et bredere og tynnere design. For å skape bøy i håret eller style det superslett. Styling concentrator er utformet for å gjøre begge deler.
Diffuser Rekonstruert for å spre luften jevnere rundt krøllene dine. Kontroller eller gi volum til krøllete hår, eller bruk den på rettere hår for å skape bevegelse.
Fiksere stilen din Press og hold Cold Shot-knappen for å deaktivere varmen og fiksere frisyren din, eller velg mellom temperaturinnstillingene til ingen røde LED-lys vises.
Diriger luftstrømmen Tilbehørene dine klikkes på og av magnetisk og roterer 360° slik at du kan rette luftstrømmen i den perfekte vinkelen.
2Gentle air attachment og Wide-tooth comb attachment selges separat for Dyson Supersonic™ hårføner. Fargen på tilbehøret ditt kan være annerledes enn dem som er vist.

Vedlikehold hårføneren din

Vi anbefaler å rense filteret en gang i måneden for å forsikre at hårføneren er fri for hårstylingprodukter, støv og lo. Dette bidrar til å opprettholde kraften i luftstrømmen. Du kan se hvordan du enkelt kan rense filteret i vår videoguide.
Tilbehøret ditt er laget for å vare. Hvis du noen gang har spørsmål om dem, kan du komme i kontakt med en Dyson-ekspert via chat eller ringe +47 80069196.

Ofte stilte spørsmål

Hvor ofte bør jeg rense filteret? For å bevare optimal ytelse trenger Dyson Supersonic™ hårføner regelmessig pleie og vedlikehold. Vi anbefaler å rense filteret en gang i måneden. Støv og smuss bør tørkes av fra den ytre filterbeholderen og fra den indre filternettingen med en myk, tørr klut.
Vil det nye og rekonstruerte tilbehøret fungere med min hårføner? Ja, det nye og rekonstruerte tilbehøret er fullt kompatibelt med eldre generasjoner av Dyson Supersonic™-hårfønere.
Hva er spenningen? 220-230 V
Kan jeg bruke hårføneren min når jeg reiser til land med en annen elektrisk spenning? Hårføneren din er nøyaktig konstruert for hurtig tørking og styling, med spenningen som gjelder i landet der den er kjøpt. Dette gjør at den vil fungere optimalt. Ettersom spenningen varierer fra land til land, vennligst følg brukerveiledningen som du finner i garantidelen av brukermanualen din. Brukermanualen kan du finne nedenfor.

Brukermanual

Last ned brukermanualen for din Dyson Supersonic™-hårføner.