Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Zone™Absolute+ støydempende hodetelefoner (Blå/kobber)

Samlet karakter

63% vil anbefale til en venn

De overgår forventningene mine!!

Marcelo

De kom for 3 uker siden og jeg kunne ikke vært mer fornøyd, de er spektakulære, både design og funksjoner!!!!

Spesifikasjoner

 • 8 ANC, 2 Støyreduksjon, Mikrofon

 • 0.08% @ 94dB 1kHz

 • Opptil 40 dB

 • 6Hz-21kHz

 • Vekt

  0,635 kg

Spesifikasjoner for Dyson Zone™ støydempende hodetelefoner
 • Høyde

  238 mm

 • Lengde

  201 mm

 • Bredde

  261 mm

Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid tar det å fullade Dyson Zone™ støydempende hodetelefoner?

Dyson Zone™-hodetelefonene kan fullades på kun 3 timer. Og du kan fremdeles bruke hodetelefonene til lydavspilling og luftrensing mens de lader.

Dersom batterinivået begynner å bli lavt, kan du lade i 30 minutter for å få opptil 9,5 timer med lydavspilling. Så mindre tid på lading og mer tid til å oppslukes av musikken du velger.

Hvordan sparer du batteriet på hodetelefonene?

Når de tas av går hodetelefonene i “Idle mode” som sparer batteriet når de ikke er i bruk. Vi anbefaler at du slår hodetelefonene helt av når de ikke er i bruk for å øke batteritiden ytterligere. 

Hvordan fungerer den automatiske av/på-funksjonen?

Den automatiske av/på-funksjonen fungerer ved å plassere maskinen i hvilemodus når brukeren tar de av hodet, for å spare batteri. Når Idle mode benyttes vil hodetelefonene fremdeles trekke strøm fra batteriet, og dersom de blir liggende over lengre perioder må de lades da batterinivået blir lavt. For å vekke hodetelefonene fra Idle mode plasserer du dem ganske enkelt tilbake på hodet.

Hvordan slår jeg av/på hodetelefonene mine?

Trykk og hold inne luftstrømknappen på den venstre øreklokken for å slå på hodetelefonene. LED-lyset blir hvitt. Du kan slå av hodetelefonene dine ved å holde luftstrømknappen inne i 5 sekunder når du ikke bruker dem. Hold inne i ytterligere 5–10 sekunder for å nullstille hodetelefonene.

Kan jeg bruke Dysons trådløse hodetelefoner sammen med andre enheter enn smarttelefoner?

Ja. Dyson Zone™ støydempende hodetelefoner kan kobles til alle enheter med Bluetooth™-tilkobling, som smarttelefoner, nettbrett, laptoper og Smart TV-er. 

 • 1 Med Bluetooth aktivert. Ytelsen kan variere basert på miljøforhold og bruk.
 • 2 I Low Flow mode med Bluetooth aktivert. Testet i et internt Dyson laboratorium ved 21 grader celsius. Ytelsen kan variere basert på miljøforhold og bruk.
 • 3 Bruk av appen krever nettilkobling. Standardkostnad for data og meldinger kan påløpe. Den mobile enheten din må støtte Bluetooth [4.0] for at tilkobling skal være mulig. Se Dysons nettside for iOS- og Android-kompatible versjoner.