Nyeste Dyson-munnstykker | Dyson.no

Nyeste tilbehør for Dyson-støvsugere

Dyson Groom tool

Hundestell uten rot

Dyson børsteverktøy fjerner løse hår direkte fra hunden din før det er spres i hjemmet. Den rengjør deretter seg selv – ved å suge hår ut fra busten og rett inn i støvsugeren. Ikke noe rot.

Kjøp nå
Flexi crevice tool

Munnstykker for områder som er vanskelige å nå

Dyson-ingeniører har utviklet munnstykker som gjør det lett å rengjøre smuss fra keitete områder – trange mellomrom, høye hjørner og under lave møbler. Disse munnstykkene inkluderer Up-top-munnstykket som er bøyelig slik at den når oppå overflater som er vanskelige å nå, og Flexi-sprekkmunnstykket, som bøyes for å rengjøre rundt hjørner.

Kjøp nå
Mattress tool

Munnstykker for fjerning av støv og allergener

Dyson-munnstykker utformet for å fjerne støv og allergener fra rundt om i hjemmet ditt. Disse munnstykkene inkluderer madrassmunnstykket, som har loplukkere foran og bak som samler opp fibre og former dem til baller, før de slipper dem ut i luftstrømmen, der de suges bort.

Kjøp nå
Allergens

Vitenskapen bak fjerning av allergener fra hjemmet

Dysons mikrobiologilaboratorie ble dannet i 2001, og inneholder den type utstyr som vanligvis forbindes med sykehuslaboratorier. Dysons forskere bruker laboratoriet til å forske på måter man kan eliminere allergener og gjøre hjemmet renere og tryggere for de som lider av allergier. For å gjøre dette må de kultivere og studere allergener som er vanlige i bolighus. De har til og med en støvmiddfarm, og de bruker den allergiframkallende avføringen fra midden til syklon- og ytelsestesting.