Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

Dyson Omni-glide™ motif

En kvinne støvsuger hardt gulv rundt en sofa med Dyson Omni-glide™-støvsugeren.

En helt ny måte å rengjøre harde gulv på

Manøvrerer enkelt rundt hindringer og inn i trange områder.²

Det første retningsuavhengige Fluffy™-munnstykket.¹

Dysons retningsuavhengige Fluffy™-munnstykke manøvrerer rundt hindringer.

Glir over gulvet og manøvrerer rundt hindringer

Den flerleddede halsen og de fire 360°-hjulene gjør det enkelt å manøvrere Dyson Omni-glide™-støvsugeren rundt hindringer. Den glir i alle retninger – forover, bakover og til og med sidelengs.

Utsnitt av undersiden på det retningsuavhengige munnstykket

Ett munnstykke. To børsteruller.

Vårt første retningsuavhengige Fluffy™-munnstykke* har to motoriserte Fluffy™-børsteruller som plukker opp alt fra store smusspartikler til fint støv⁴ – både når det beveger seg forover og bakover.

Utsnitt av Dyson Hyperdymium™-motoren

Konsentrert Dyson-teknologi

Dysons viktigste støvsugerteknologier, kombinert for å skape en kraftfull, kompakt og svært manøvrerbar trådløs støvsuger.

Utsnitt av filtreringssystemet til Dyson Omni-glide™ støvsuger.

Filtrering i hele maskinen

Dyson Omni-glide™-støvsugeren har filtrering i fem trinn, med porøse ePTFE-membraner som hjelper til med å fange opp 99,97 % av alle partikler ned til 0,3 mikrometer.⁵

En kvinne bruker Dyson Omni-glide™ støvsuger for å rengjøre under et skap.

Når lenger inn under møblene

En flerleddet hals gjør at maskinen kan ligge flatt på gulvet, så det er enkelt å rengjøre under lave møbler.³

Dyson Omni-glide™ støvsuger i håndholdt modus rengjør en benkeplate.

Forvandles til en håndholdt støvsuger

Kan raskt gjøres om fra en stangstøvsuger til en håndholdt støvsuger og tilbake igjen. For rask punktrengjøring og allsidig rengjøring i hjemmet.

Dyson Omni-glide™ – Ofte stilte spørsmål

Hva er Dyson Omni-glide™-støvsugeren?

Dysons Omni-glide™ er en omnidireksjonell støvsuger for harde gulv som er utviklet for å bevege seg enkelt rundt hindringer og inn i trange områder. Den kan benyttes som et tilleggsprodukt til den vanlige støvsugeren din.

Kan Dyson Omni-glide™-støvsugeren brukes for å rengjøre hele huset?

Dyson Omni-glide™ har en beholder med 0,2 L kapasitet og opptil 20 minutters⁵ driftstid, noe som gjør den perfekt for rask rengjøring av harde gulv. Den kan brukes sammen med din vanlige støvsuger eller trådløse støvsuger for rengjøring av hele huset.

Kan jeg bruke Dyson Omni-glide™-støvsugeren på tepper?

Double Fluffy™-munnstykket er ikke designet for å fjerne avfall fra tepper, det er designet for å fjerne større avfall og mikroskopisk støv fra harde gulv. For lettere rengjøring av tepper eller myke møbeltrekk, kan du bruke Mini Motorised-munnstykket eller en vanlig trådløs støvsuger fra Dyson.

Passer de eksisterende børstene og munnstykkene mine til Dyson Omni-glide™-støvsugeren?

Fordi dette er den smaleste¹ Dyson-støvsugeren, har Dyson Omni-glide™ en mindre stang og utløserknapp, så det er kun Dyson Omni-glide™-tilbehør som kan brukes. Tilbehør fra andre vanlige støvsugere eller trådløse støvsugere vil ikke være kompatible.

Hva gjør Dyson Double Fluffy™-munnstykket annerledes?

Double Fluffy™-munnstykket er Dysons første omnidireksjonelle munnstykke som flyter på fire stabiliserende 360°-hjul, som gjør at den beveger seg uanstrengt i alle retninger og inn i trange områder. De to mot-roterende børsterullene fjerner større avfall og mikroskopisk støv når den glir uanstrengt i alle retninger – fremover, bakover og til siden.

Kan jeg bruke Dyson Omni-glide™ på fuktige eller våte gulv?

Dyson Omni-glide™ er ikke designet for bruk på fuktige eller våte gulv. Kontakt med vann kan skade Dyson-støvsugeren din og gjøre produktgarantien din ugyldig. For å fjerne ansamling av støv, kan du fjerne og vaske filteret samt alle tilbehør uten elektriske komponenter.⁶ 

⁶ Se instruksjoner i bruksanvisningen som er tilgjengelig på Dysons nettside

  • 1 Sammenlignet med alle trådløse støvsugere med Soft Roller-munnstykke og 360° svingbare hjul, i henhold til GFKs salgssporingsdata for hvert marked.
  • 2 Trange områder viser til åpninger som er bredere enn 20,7 cm.
  • 3 Kan kun ligge flatt bakover.
  • 4 Testet i henhold til EN60312-1:2017 klausul 5.1 på harde gulv i Max mode.
  • 5 Filtrering testet i henhold til EN 60312-1 cl 5.11, testet i Max mode.
  • 6 Se instruksjoner i brukermanualen som er tilgjengelig på Dysons nettside.
  • 7 Gjelder i Eco mode med et ikke-motorisert verktøy tilkoblet. Opptil 18 minutters driftstid i eco mode for fulladet produkt med motorisert verktøy. Driftstiden kan variere avhengig av bruk og gulvtype.
  • 8 Reservebatteri og lader er tilgjengelig for separat kjøp på Dysons nettside.