Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

Rett til å avbryte

Denne klausulen gjelder kun hvis du er forbruker.

Hvis du er forbruker, har du rett til å si opp en avtale innenfor perioden som oppgis i vilkårene og betingelsene (klausul 8.2). Hvis du ombestemmer deg eller av en hvilken som helst annen grunn bestemmer deg for at du ikke vil beholde produktet i løpet av denne perioden, kan du altså gi oss beskjed om at du ønsker å si opp avtalen og motta en refusjon. Dette påvirker ikke de lovbestemte rettighetene dine til å si opp avtalen. Du kan få veiledning om dette hos det lokale Citizens Advice Bureau- eller Trading Standards-kontor.

Retten din til å si opp avtalen starter fra den datoen du mottar en leveringsbekreftelse, som er den datoen det ble opprettet en avtale mellom oss. Hvis produktene allerede har blitt utlevert til deg, har du 35 dager fra den dagen du mottok produktene til å si opp avtalen.

For å si opp avtalen skal du ta skriftlig kontakt med oss ved å sende en e-post til  help@dyson.no eller ved å sende et brev til Dyson Limited, Tetbury Hill, Malmesbury, Wiltshire SN16 0RP. Du kan laste ned en oppsigelsesmal her, men det er ikke obligatorisk å bruke denne. Det kan være lurt å beholde en egen kopi av oppsigelsesbrevet. Oppsigelsen trer i kraft fra den datoen du sendte e-posten eller brevet til oss.

Hvis du benytter deg av retten din til å si opp avtalen, vil du motta en full refusjon av prisen du betalte for produktet og eventuelle leveringskostnader du har betalt. Vi vil behandle refusjonen så raskt som mulig og alltid:

a) 14 dager fra den dagen du returnerer varene du har mottatt, eller fra du fremlegger bevis for at du har returnert dem eller,

b) hvis du ikke har mottatt noen varer, 14 dager fra den dagen vi ble informert om at du ønsker å si opp avtalen.

Retur av maskiner
Kundeserviceteamet vårt vil sørge for at maskinen din blir hentet – helt gratis.

Retur av verktøy og tilbehør
Du må levere produktene i originalemballasjen og returnere bestillingsseddelen til oss på egen bekostning innen 14 kalenderdager etter at du informerte oss om oppsigelsen av avtalen. Du må også sørge for å at du har bevis for at du har sendt produktene. Merk at vi kanskje ikke kan akseptere de returnerte varene hvis du ikke har pakket dem godt nok inn for å unngå skader under transporten, eller hvis de ikke har blitt tatt godt nok vare på. Hvis varene vi mottar er uskadd, vil du få en refusjon av hele kjøpesummen til det kortet eller på via den betalingsmåten du opprinnelig brukte da du kjøpte varene. Returadressen er: Dyson Ltd, Tetbury Hill, Malmesbury, SN16 0RP.

Du får en detaljert beskrivelse av retten din til å si opp avtalen og en forklaring på hvordan du bruker denne retten sammen med leveringsbekreftelsen.

Som forbruker vil du alltid ha lovbestemte rettigheter til å si opp avtaler angående produkter som har feil, eller som ikke stemmer overens med beskrivelsen. Disse lovbestemte rettighetene blir ikke påvirket av noe i disse vilkårene. Du kan få veiledning om de lovbestemte rettighetene dine hos ditt lokale Citizens Advice Bureau- eller Trading Standards-kontor.

Klikk her for å se den komplette listen over vilkår og betingelser.