Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Video av James Dyson som snakker om lean engineering
PLAY

Gjør mer med mindre

En titt på den digitale motoren på innsiden av Dyson Supersonic hårføner

Liten, men likevel mektig

Dyson digital motor V9 er kun 27 mm bred og er laget til Dyson Supersonic™ hårføner. Motoren befinner seg i håndtaket, hvor den flytter på tyngdepunktet til maskinen og spinner i opptil 110 000 rpm – gjennomsnittllig seks ganger raskere enn andre hårfønermotorer. Vi har kombinert den med den samme Air Multiplier™-teknologien som vi bruker i viftene våre for raskere tørking av håret.¹

  • 1 Testet mot de topp 20 bestselgende hårfønerne per februar 2017.
James Dyson

«Å bruke energi og materialer på en sparsom og smart måte er en forutsetning for jobben vår. Det var denne miljøsmarte måten å tenke på som gjorde at jeg ble hektet på ingeniørkunst.»

James Dyson

Ingeniør

Nærbilde av Dyson-vifter

Forbedre – med mindre

Ingeniørene våre ser på hverdagsprodukter på en ny måte for å fjerne unødvendige komponenter. De har revolusjonert viften ved å utnytte et fenomen som skaper en høytrykkskjerne når luftstrømmer møter en konveks overflate. Dermed kan viftene våre sende ut en presis luftstrøm for personlig avkjøling.

Illustrasjon av Heat Pipe-teknologien

Lys som varer

Enkelte produkter er designet for å slites ut, slik at du skal dra tilbake for å kjøpe et nytt. Men dette er ikke måten Dyson jobber på.

Maskinene våre er konstruert for å fortsette å fungere i år etter år. Som for eksempel lampene våre. Vi skapte den første LED-pæren med et effektivt nedkjølingssystem som gjør at lysdiodene varer. Dette er grunnen til at vi er så sikre på produktene våre, og til at hver Dyson-maskin kommer med en begrenset garanti.

Nærbilde av Dysons digitale motor

Færre feil. Og mindre avfall.

Garantert ytelse krever den høyeste presisjonen. Derfor monteres alle Dysons digitale motorer av roboter som jobber i høy hastighet med en mikrometers nøyaktighet. Dette er kun én del av en energikrevende produksjonsprosess. Derfor jobber vi for å gjøre produksjonen mer effektiv, med et hot runner-system som reduserer mengden harpiksavfall. Verktøyleverandørene våre jobber også med å utvikle flerbruksverktøy, slik at flere deler kan produseres i den samme formen, noe som reduserer tids-, material- og energibruken.

Dyson-maskiner som blir testet på et transportbånd

Lett. Grundig testet.

Dyson-maskinene er lette og ergonomisk balansert for en mer komfortabel opplevelse. Men dette går ikke ut over holdbarheten. Kunnskapen ingeniørene våre har om geometri og de banebrytende materialene vi bruker, gjør at prototypene våre er konstruert for å tåle tusenvis av timer med testing Dette innebærer flere tusen brukstimer.

Dyson Supersonic hårføner i et åpent etui

Pakk, beskytt, overlever

Emballasjen vår designes parallelt med produktene våre. Vi gjør grundige tester av begge deler, slik at teknologien vår kan komme trygt fram og være spennende å åpne, uansett hvor du er i verden.

Og i likhet med produktene våre er emballasjen vår i stadig utvikling. Dermed får du produktene i en passende og intuitiv emballasje.

Energimerke festet på en sylinderstøvsuger

Mer enn energimerket

Energimerker skal gi veiledning slik at man kan velge energieffektive design med høy ytelse. Men når det gjelder støvsugere, pleier laboratorietestene å bruke tomme maskiner. Vi konstruerer ikke støvsugere for å klare disse testene.

Vi tenker heller på effektivitet i hvert steg – fra de digitale motorene våre med høy ytelse, til materialene vi bruker. Og siden du får 100 % sugekraft 100 % av tiden, blir du raskt ferdig med støvsugingen – uten engangsposer som havner på søppelfyllingen. Dette finner du ikke på energimerket.

Neste

Ansvarlig innkjøp