Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson trådløs støvsuger

Ansvarlig innkjøp

Vi tar ansvar

Nærbilde av 360-graders kamera

Lenger enn tegnebrettet

Leverandørkjeder er komplekse, og vårt er intet unntak. For å kunne produsere mer enn 260 000 maskiner hver eneste uke jobber vi med flere hundre leverandører over hele verden.

Dyson og selskapets leverandører har et felles ansvar for miljøet og for menneskene som er involvert i produksjonen av Dyson-maskiner og -komponenter. Engasjementet vårt på dette området er langsiktig og kontinuerlig – for det vil alltid være en bedre måte å gjøre ting på.

Komponenter til en Dyson-støvsuger

Vi har høye krav og en sterk driv

Vi vil kun jobbe med leverandører som deler målet vårt for forbedring. Vi forventer at de skal oppfylle internasjonale standarder innen helse og sikkerhet, arbeidsforhold og miljø.

Leverandørene våre arbeider etter etiske og miljømessige retningslinjer som dekker en rekke ulike områder, inkludert arbeidstid, organisasjonsfrihet, miljøovervåking og rettferdig disiplinærpraksis.

En Dyson-ingeniør som undersøker komponenter

Få det til å skje

Det interne teamet vårt for bedriftens samfunnsansvar (Corporate Social Responsibility, CSR) jobber med leverandører for å sørge for at retningslinjene blir fulgt ved hjelp av eksterne vurderinger, tilsyn og fysiske besøk. Hvis en leverandør ikke oppfyller kravene våre, vil vi finne en annen som gjør det.

Vi har en erklæring om UK Modern Slavery Act, som går mer i detalj om hvordan vi sikrer ansvarlige innkjøp.

Fabrikkproduksjonsbånd

Innebygd sikkerhet

Hver Dyson-komponent må følge EU-direktivet Restrictions of the Use of Certain Hazardous Substances (RoHS). Dyson overholder også REACH, en EU-forordning som angår registrering av kjemikalier.

Neste

Fremtidens ingeniørkunst