Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson-ingeniører

Fremtidens ingeniørkunst

Vi transformerer morgendagen

Sprengskisse av Dyson digital motor

Den neste generasjonen

For oss er ingeniørkunst alt. Vi er svært dedikerte til å transformere livene til folk med radikale ideer, og løser problemer som andre ignorerer. Vi streber etter å identifisere fremtidige problemer, samtidig som vi er opptatt av å inspirere og trene ingeniørene som skal løse dem.

Student-ingeniører

Dyson Institute of Technology

Dyson Institute of Engineering and Technology trener opp den neste generasjonen med ingeniørentusiaster. Studenter ved Dyson Institute har en ekte jobb i Dysons Global Engineering-team samtidig som de studerer for å oppnå en bachelorgrad i ingeniørfag. Dyson betaler skolepengene, slik at studentene får lønn i stedet for studiegjeld.

James Dyson Foundation-logo
Elev med støvsuger

James Dyson Foundation

«Hvorfor fungerer det slik?» kunne den unge James Dyson spørre mens han demonterte noe for å undersøke det.

James Dyson Foundation jobber for å inspirere fremtidens Brunel'er, Edison'er og Faraday'er i hele verden. Vi jobber med lærere og elevene deres og oppfordrer unge mennesker til å tenke annerledes, gjøre feil og realisere ingeniørpotensialet sitt.

James Dyson og Isis Shiffer med EcoHelmets på hodet

James Dyson Award

Denne internasjonale designprisen hedrer og inspirerer den neste generasjonen med ingeniører. Den drives av James Dyson Foundation, og utfordrer studenter til å designe noe som løser et problem. Hva vinner man? 365 000 kr og en global plattform som man kan lansere ideen sin på.