Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson-bygning i Malmesbury

Corporate Social Responsibility – Bedriftens samfunnsansvar

Vi strekker oss lenger

Som et globalt teknologifirma, vet vi at handlingene våre har vidtrekkende konsekvenser.

Vi utfordrer alltid oss selv til å utgjøre en positiv forskjell – ved å redusere påvirkningen vår på miljøet, forbedre arbeidsforholdene for de ansatte og inspirere morgendagens designingeniører.

Skisse over Dyson-produkter

Lean Engineering – Veltrimmet ingeniørkunst

Det startet med en støvsugerpose – eller nærmere bestemt elimineringen av den. I dag ser vi stadig etter nye måter vi kan gjøre mer på – med mindre.

Skisse over innsiden av en Dyson skaftstøvsuger

Ansvarlig innkjøp

Distribusjonskjeder er komplekse, og vår er ikke et unntak. Vi deler et ansvar med leverandørene våre for de som jobber i kjeden. Lær mer om hvordan vi jobber med å forbedre standardene.

Dyson robotstøvsuger på et teppegulv

Vårt DNA

Vi hater ineffektivitet. Derfor jobber vi for å redusere avfall, bruke fornybar energi og løse flere problemer som andre ignorerer.

Ingeniørstudenter hos Dyson

Fremtidens ingeniørkunst

Arbeidet vårt ved Dyson Institute of Engineering and Technology, James Dyson Foundation og James Dyson Award er med på å utvikle morgendagen, og bidrar til å definere fremtidens ingeniørkunst.

Skisse over Dyson støvsugere og WEEE-logoen

Waste Electrical and Electronic Equipment (WEEE) – EE-avfall

WEEE-direktivet har som mål å minimalisere miljøbelastningen til elektriske og elektroniske varer som kastes. Vi forklarer hvordan vi bidrar til dette under oversikten over vanlige spørsmål.