Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Strektegning av Dyson-støvsugere

WEEE-resirkulering

WEEE – Waste Electrical and Electronic Equipment

Gammel Dyson-støvsuger

Vårt ansvar overfor miljøet

Når vi designer, produserer og distribuerer maskinene våre, har vi en plikt til å bidra til å beskytte miljøet vårt. Men dette ansvaret går lenger enn som så – helt til maskinene når slutten av levetiden sin. Dette er grunnen til at fremsnakker EUs WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment)-direktiv, som sørger for at elektriske og elektroniske produkter blir kastet på en miljøvennlig måte.

Utkrysset søppelkassesymbol

Et utkrysset søppelkassesymbol

Elektrisk og elektronisk utstyr som er laget etter 13. august 2005, skal ha dette symbolet på emballasjen eller på produktet. Ikke kast produktet i restavfallet. Du skal enten sende produktet til reparasjon og gjenbruk eller resirkulere det ved et gjenvinningsanlegg.

Batteriikon

REPIC eBatt-ordningen

Ordningen REPIC eBatt er utarbeidet for å oppfordre produsenter til å resirkulere oppbrukte batterier. Dyson er en del av denne ordningen og har følgende registreringsnummer:

Battery Produce Registration Number

Dyson Limited – BPRN00316