Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson Cyclone V10 motiv
Dyson V7 Trigger håndholdt støvsuger blir brukt til å rengjøre en sofa

Dyson V7 håndstøvsuger

Dyson V7 har den kraftigste sugeevnen sammenliknet med andre trådløse håndstøvsugere.¹ Med opptil 30 minutters driftstid rekker du å rengjøre hele hjemmet uten at håndstøvsugeren mister sugekraften.²

• 100 Air Watts med kraftig sugeevne

• To Power Modes

• Hygienisk støvtømming

 • 1 Testet mot håndholdte støvsugere i henhold til EN 60312-1 Cl. 5.8, 5.9. Testet i Maksmodus.
 • 2 Oppgitt driftstid gjelder i «powerful suction Modus» med et ikke-motorisert munnstykke.
Røntgenbilde av innsiden motoren og syklonen til Dyson V7

Håndstøvsugerens kraftige sugeevne drives av Dysons digitale V7-motor

Dyson V7™ kraftfulle motor bruker digital pulseringsteknologi og en neodym-magnet for å kunne rotere med opptil 110 000 rpm – noe som genererer en sugekraft på 100AW.

Røntgenbilde av den indre teknologien til Dyson V7-batteriet

Opptil 30 minutters driftstid som ikke avtar³

Et finkalibrert, oppladbart batteri med nikkel, mangan og kobolt driver Dyson V7™ håndstøvsuger i opptil 30 minutter uten at sugeevnen påvirkes³. Dyson V7 håndstøvsuger gir deg en god ytelse som du kan stole på, og du kan bruke den til å rengjøre alle rommene i hjemmet ditt.

 • 3 Oppgitt driftstid gjelder i «powerful suction Modus» med et ikke-motorisert munnstykke.

 • 2-Tier Radial™-syklonteknologi

  Håndstøvsugeren genererer krefter på mer enn 79 000 g som slynger mikroskopiske partikler – som pollen og bakterier – inn i beholderen. Hver av de 14 syklonene er plassert konsentrisk rundt sentralaksen til maskinen, slik at luftstrømmen kan passere mer effektivt gjennom den. Når syklonene smalner inn, akselererer luften fra 72 km/t til 193 km/t, og skaper sentrifugalkreftene som fanger opp de fine partiklene.

 • Håndstøvsuger med dempet lydnivå

  Det aerodynamiske motorkammeret dirigerer luftstrømmen rundt motoren, og reduserer dermed støyende turbulens. Dette kombineres med et akustisk materiale som absorberer vibrasjoner, et filter bak motoren som demper lyd og en akustisk baffel som reduserer volumet ytterligere ved å blokkere siktlinjen til lydkilden.

Nærbilde av Dyson V7 Power Modes

Riktig kraft med to effektmoduser på Dyson V7

Dyson V7 håndstøvsuger har to rengjøringsmoduser som passer til alle slags gulv og overflater. Du kan enkelt bytte mellom de to modusene for å få riktig kraft der du trenger den.

Powerful Suction Mode

Sterk sugekraft for allsidig rengjøring av steder som er vanskelige å nå – på både harde gulv og tepper med kort lugg. Med denne rengjøringsmodusen, kombinert med fugemunnstykket eller kombinasjonsmunnstykket, kan du rengjøre hjemmet ditt med en driftstid på hele 30 minutter. Uten at din Dyson V7 Trigger mister sugekraften.

Maksmodus

Håndstøvsugerens maksmodus er designet for rask og intensiv rengjøring. Maksmodus er et godt valg når du trenger ekstra kraft for tøffere rengjøring.

En kvinne som bruker Dyson V7 støvsuger i tre ulike scenarier rundt om i hjemmet

Dyson V7 rengjør overalt. I opptil 30 minutter.⁴

Dysons trådløse teknologi gjør det enklere å rengjøre overalt i hjemmet. Opplev håndstøvsugerens enestående driftstid på opptil 30 minutter⁴, og bruk den til effektiv og enkel rengjøring av sofaen, trappen og andre vanskelig tilgjengelige overflater.

 • 4 Oppgitt driftstid gjelder i «powerful suction Modus» med et ikke-motorisert munnstykke.

 • Rengjør interiøret i bilen raskt med en håndstøvsuger

  Effektiv mot gjenstridig smuss. Liten nok for å komme frem på vanskelige områder rundt bena og andre trange steder i bilen. Dyson V7 er en praktisk håndstøvsuger for alle slags oppgaver. Ved hjelp av tre medfølgende munnstykker og den kraftige sugeevnen rengjør du raskt bilinteriøret for inngrodd smuss og grus.

 • Holder dyrehår og smuss under kontroll

  Det motoriserte miniverktøyet fjerner effektivt dyrehår og smuss fra møbler og møbeltrekk. Koble minimunnstykket på Dyson V7, og håndstøvsugeren blir en trofast medhjelper for alle med kjæledyr. Alltid klar til å rengjøre sofaen, klærne og gulvteppet for dyrehår og annet smuss.

 • Verktøy som håndterer støv på vanskelige steder

  Fra stoler til trapper, og fra kraftig rengjøring til lett støvtørking. Quick-release-verktøyene fra Dyson lar deg gjøre raskt og grundig rent.

Støvbeholder som tømmes enkelt og hygienisk

Tøm beholderen på en enkel og hygienisk måte

Den hygieniske mekanismen kaster det oppsamlede støvet og restene i ett grep – slik at du slipper å ta på smusset. Dyson V7 Trigger er helt posefri, og er i stedet utstyrt med en beholder som samler opp støv, pollen og annet smuss. Med ett knappetrykk tømmer du håndstøvsugerens beholder på en hygienisk måte.

Velg modellen din

Utforsk Dyson håndstøvsuger

Tilbehør til Dyson V7 håndstøvsuger

Når du kjøper Dyson V7 Trigger håndstøvsuger, følger det med tre munnstykker som gjør rengjøringen mer effektiv. Hvert munnstykke er spesielt designet for å forenkle diverse arbeidsoppgaver, som for eksempel rengjøring av møbler og nå frem på vanskelige steder.

Fugemunnstykke til din håndstøvsuger

Tilbehøret er utformet for grundig rengjøring rundt hjørner og i trange sprekker. Bruk fugemunnstykket sammen med din Dyson V7 håndstøvsuger for enklere rengjøring av vanskelig tilgjengelige steder, som for eksempel i bilen eller bak møbler.

Kombinasjonsmunnstykke for Dyson V7

For å få enda mer allsidig rengjøring med din Dyson V7 håndstøvsuger, kan du bruke vårt kombinasjonsmunnstykke. Tilbehøret gir deg to munnstykker i ett, der du enkelt kan veksle mellom en nylonbørste og et bredt munnstykke.

Dyson V7 og det motoriserte minimunnstykket

Kombiner Dyson V7 og det motoriserte minimunnstykket for effektiv fjerning av hår, pels og inngrodd smuss på for eksempel møbler og bilseter.