Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Nærbilde av kombinasjonsverktøyet

Combination-verktøy

To verktøy i ett for allsidig rengjøring i hjemmet.

144 kr
Kombinasjonsverktøy med Quick-release som rengjør harde gulv

Stiv nylonbust.

Tøff nok til å fjerne støv og inngrodd smuss fra tepper, harde gulv og bilinteriør.

Passer også til disse maskinene

Enkelte maskiner er utelatt fra de viste produktseriene

Direkte fra Dyson

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på alt. Motta din bestilling innen 5-7 virkedager, gratis.

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på alt. Motta din bestilling innen 5-7 virkedager, gratis.