Soft Dusting-børste

Enkel støvtørking med støvsuger. De myke børstehårene løfter støv og allergener fra flate overflater og møbler.

Ikke på lager for øyeblikket
280 kr
Soft Dusting-børste på persienne

Skånsom mot ømtålige overflater.

De fleksible børstehårene er bredere foran for å forhindre rifter, og de bøyer seg for å fjerne støv skånsomt fra ømfintlige områder.

Soft Dusting-børste på lampeskjerm

Innebygd beskyttelse.

En sentral støtfangerstripe i filt beskytter skjermer og glatte overflater.

Soft Dusting-børste og forlengelsesslange på bilens dashbord