Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer Large Round Volumising-børsten?

Large Round Volumising-børste bidrar til å skape mer volum* ved å løfte håret fra røttene. Del håret inn i seksjoner som matcher lengden på spolen for å redusere stylingtiden. 

Large Round Volumising-børsten er designet for å sørger for jevn distribusjon av luftstrøm. Gjennom det hexagonformede honeycomb-designet, som kan ses på sokkelen til tilbehøret, rettes luftstrømmen for jevn distribusjon gjennom hele lengden til buret.

* Sammenlignet med Dyson Round Volumising-børsten.

Kan jeg bruke Airwrap™ Large Round Volumising-børsten på alle hårtyper?

Large Round Volumising-børsten er utviklet for og testet på alle hårtyper. Ingeniørene våre utviklet og testet en mengde prototyper med ulike lengder, tykkelser og tetthet på børstehårene før de fant det optimale designet for alle hårtyper og hårlengder. Start med nyvasket hår uten floker. Fjern flokene fra håret med Airwrap™ Firm Smoothing-børsten eller Wide-Tooth Comb-munnstykket. Fest Large Round Volumising-børsten og skap spenning ved å rotere børstehårene for å glatte ut hårseksjonene. Gjenta til håret er tørt.

Er de nye tilbehørene kompatible med den tidligere versjonen av Dyson Airwrap™ multi-styleren?

Tilbehørene er helt kompatible med tidligere versjoner av Dyson Airwrap™.