Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf1

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg bruke Coanda Smoothing hårføner på alle hårtyper?

Coanda Smoothing hårføner har to moduser: Drying mode og Smoothing mode. Drying mode kan brukes på alle hårtyper for å gjøre klart håret til styling, eller for å ferdigstille en frisyre. Smoothing mode kan brukes for å gjemme strittende hår, og fungerer best på naturlig rett og bølgete hår, men også på rettet hår av alle typer.

Hvordan fungerer Smoothing mode?

Coanda Smoothing hårføner har to moduser. I Smoothing mode jobber to luftstrømmer samtidig på tørt hår for å glatte ut og beskytte frisyren din, og for å gjemme strittende hår. Denne modusen bør kun brukes på tørt hår.

Vil de nye munnstykkene passe sammen med multi-styleren jeg allerede eier?

Ja, de forbedrede munnstykkene er kompatible med alle Dyson Airwrap™ multi-stylere.

Hvordan roterer eller fjerner jeg de nye munnstykkene på en sikker måte?

Bruk den kalde tuppen på toppen av sylindrene for å endre retningen på luftstrømmen og for å fjerne munnstykket. Det er også en kald tupp på den nye Coanda Smoothing hårføner, slik at du kan veksle mellom modusene.

Hvilket munnstykke kan jeg brukte for å gjemme strittende hår?

Den nye Coanda Smoothing hårføner bruker en forbedret Coanda-luftstrøm for å gjemme strittende hår. I Smoothing mode jobber to luftstrømmer samtidig på tørt hår for å glatte ut og beskytte frisyren din. Dette munnstykket fungerer best på naturlig rett eller bølgete hår, men også rettet hår av alle typer.