Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson Adapter för utrymmen långt ner

Adapter för utrymmen långt ner

Böjer sig vilket gör det smidigt att nå långt ner. Utformad för att kunna rengöra ännu längre in under låga möbler genom att justera vinkeln på dammsugarskaftet upp till 90°.

Konstruerad för att passa Dyson V15™, V11™, V10™, V8™ dammsugare.

Ikke på lager for øyeblikket
520 kr

Adapter til lave steder

Direkt från Dyson