Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf

Dyson Adapter för utrymmen långt ner

Adapter for plasser langt nede

Bøyer som gjør det enkelt å nå langt ned. Designet for å kunne rengjøre enda mer under lave møbler ved å justere vinkelen på støvsugerskaftet opp til 90°.

Designet for å passe til Dyson V12™ støvsugere.

Ikke på lager for øyeblikket
520 kr