Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/no/nb_no/prospect-capture-gobal-cf

Detalje rengøringssæt, der er udviklet af Dyson

Detalje rengøringssæt

Dysons tilbehør til at rengøre sarte overflader samt svært tilgængelige steder. I dit hjem eller i din bil.

Ikke på lager for øyeblikket
990 kr