Reservebatteri til DysonMicro 1.5kg™ støvsuger

Før du kjøper, anbefaler vi at du følger vår online feilsøking for å sikre at et nytt batteri er nødvendig.

Ikke på lager for øyeblikket
940 kr

Originale Dyson-deler

Du kan kun være sikker på at maskinen din fungerer som den skal og at garantien forblir gyldig hvis du bruker originale Dyson-deler. Hver del eller verktøy har dessuten en 12 måneders garanti.

Slik skifter du batteri i Dyson Micro 1.5kg™ -støvsuger

Dette batteriet er kompatibelt med Dyson Micro 1.5kg trådløs støvsuger.

• How to change your Dyson Micro 1.5kg vacuum replacement battery