Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Nærbilde av verktøy for harde gulv

Verktøy for harde gulv

Roterende børstehode med slank profil som kommer til i vanskelige sprekker.

386 kr

1 års garanti

Ett års garanti på reservedeler og tilbehør.

Fleksibel leveranse

Gratis og fleksibel levering helt hjem eller til nærmeste utleveringssted. Gratis retur.

 

Original Dyson-del

Dyson har et stort utvalg av originaltilbehør og reservedeler som du enkelt kan bestille via vår hjemmeside.

 

Dyson kundestøtte

Profesjonell kundeservice, seks dager i uken. Ring oss på 80069196 eller send oss e-post på owner.support@support.dyson.no.

 

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på alt. Motta din bestilling innen 5-7 virkedager, gratis.