Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Mini Soft Dusting-børste med Quick-release
Myk Soft Dusting-børste med Quick-release i bil

Fordeler sugekraften jevnt.

Den avsmalende formen kanaliserer luftstrømmen og sprer trykket over hele børstelengden.

Myk Soft Dusting-børste med Quick-release på tastatur

Skånsom mot ømtålige overflater.

De fleksible børstehårene er bredere foran for å forhindre rifter, og de bøyer seg for å fjerne støv skånsomt fra ømfintlige områder.

Direkte fra Dyson

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på alt. Motta din bestilling innen 5-7 virkedager, gratis.