Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Nærbilde av Dyson diffuser

Diffuser

Distribuerer luften jevnt rundt krøllene dine, noe som bidrar til å redusere krus.

Ikke på lager for øyeblikket
448 kr
Dyson Diffuser i aksjon

Dyson Diffuser: Naturlig tørking, akselerert

Dyson Diffuser er konstruert for å spre luft jevnt rundt hver av krøllene dine. Den simulerer naturlig lufttørking og bidrar til å redusere krus for bedre definisjon.

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på alt. Motta din bestilling innen 5-7 virkedager, gratis.