Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Mini Soft Dusting-børste med Quick-release

Mini Soft Dusting-børste med Quick-release

Enkel støvtørking med støvsuger. De myke børstehårene løfter støv og allergener fra flate overflater og møbler.

280 kr
Myk Soft Dusting-børste med Quick-release i bil

Fordeler sugekraften jevnt.

Den avsmalende formen kanaliserer luftstrømmen og sprer trykket over hele børstelengden.

Myk Soft Dusting-børste med Quick-release på tastatur

Skånsom mot ømtålige overflater.

De fleksible børstehårene er bredere foran for å forhindre rifter, og de bøyer seg for å fjerne støv skånsomt fra ømfintlige områder.

Passer også til disse maskinene

Enkelte maskiner er utelatt fra de viste produktseriene

Direkte fra Dyson

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på alt. Motta din bestilling innen 5-7 virkedager, gratis.