Ekstremt nærbilde viser eksempel på hvordan batteriet ditt vil være forskjellig fra batteri E.

Erstatningsbatteri til Dyson V8™ støvsuger batteri E

Forsikre deg om at dette er det riktige batteriet til din Dyson V8™ støvsuger før du kjøper det. Det kan du se etter at du har fjernet batteriet fra støvsugeren. Dersom batteriet har en tilpasning som ser ut som på dette bildet, kan du fortsette med dette kjøpet. Hvis batteriet ikke har en slik tilpasning, må du kjøpe batteri D via lenken lenger ned på siden.

Ikke på lager for øyeblikket
1 040 kr