Ekstremt nærbilde viser eksempel på hvordan batteriet ditt vil være forskjellig fra batteri E.

Erstatningsbatteri til Dyson V8™ støvsuger batteri E

Forsikre deg om at dette er det riktige batteriet til din Dyson V8™ støvsuger før du kjøper det. Det kan du se etter at du har fjernet batteriet fra støvsugeren. Dersom batteriet har en tilpasning som ser ut som på dette bildet, kan du fortsette med dette kjøpet. Hvis batteriet ikke har en slik tilpasning, må du kjøpe batteri D via lenken lenger ned på siden.

1 112 kr

1 års garanti

Ett års garanti på reservedeler og tilbehør.

Fleksibel leveranse

Gratis og fleksibel levering helt hjem eller til nærmeste utleveringssted. Gratis retur.

Original Dyson-del

Dyson har et stort utvalg av originaltilbehør og reservedeler som du enkelt kan bestille via vår hjemmeside.

Dyson kundestøtte

Profesjonell kundeservice, seks dager i uken. Ring oss på 80069196 eller send oss e-post på owner.support@support.dyson.no.

Slik installerer du erstatningsbatteriet i Dyson V8™-støvsugeren

Maskinen din kan avvike fra eksemplet som vises, men prosessen som demonstreres, er den samme.

Slik bytter du batteri i Dyson V8™

Dyson V8™ trådløs støvsuger. Ekstremt nærbilde viser eksempel på hvor du finner serienummeret ditt.

Kompatible maskiner

Det finnes to forskjellige batterityper til sortimentet av Dyson V8 trådløse støvsugere. Hvis serienummeret starter med YM8, må du kjøpe batteri D. Det kan du gjøre ved å klikke på lenken under.

Eksempel: YM8-UK-XXXXXX

Originale Dyson-deler

Du kan kun være sikker på at maskinen din fungerer som den skal og at garantien forblir gyldig hvis du bruker originale Dyson-deler. Hver del eller verktøy har dessuten en 12 måneders garanti.