Dyson Hepa-filter

Ekstra HEPA-filter i glass til Dyson Pure Cool™ luftrenser

Når du skal bytte ut HEPA-filteret i glass. Kun til Dyson Pure Cool™ luftrensere.

Ikke på lager for øyeblikket
846 kr

Slik bytter du filter

• Enkelt filterbytte
    Bare klikk det gamle av og det nye på.

• Viser filterets levetid
    Viser den gjenværende levetiden til begge filtrene. Så du vet hvilket som må skiftes ut, og når.

• 360˚ HEPA-filter i glass
    9 meter med borosilikat-mikrofibre er brettet over 238 ganger og fanger opptil 99,97 % av partikler så små som 0,3 mikrometer.

• Aktivert karbonfilter
    Tris-impregnerte karbongranuler fanger opp gasser som formaldehyd, benzen og nitrogendioksid.

• Sertifisert Asthma and Allergy friendly™
    Dysons luftrensere er sertifisert astma- og allergivennlige av Asthma and Allergy Foundation of America.