Følg instruksjonene i bruksanvisningen for å bytte filter. Trekk alltid ut støpselet til maskinen før du bytter filter.

Enkelt filterbytte
Bare klikk det gamle av og det nye på.

Viser filterets levetid
Viser den gjenværende levetiden til begge filtrene. Så du vet hvilket som må skiftes ut, og når.

360˚ HEPA-filter i glass
9 meter med borosilikat-mikrofibre er brettet over 238 ganger for å fange opp opptil 99,97 % av partikler så små som 0,3 mikrometer.

Aktivert karbonfilter
Tris-impregnerte karbongranuler fanger opp gasser som formaldehyd, benzen og nitrogendioksid.

Sertifisert Asthma and Allergy friendly™
Dysons luftrensere er sertifisert astma- og allergivennlige av Asthma and Allergy Foundation of America.