30 mm Airwrap™-sylindere

De mindre Airwrap™-sylindrene på 30 mm bruker Coanda-effekten for å skape krøller og bølger med volum.

Ikke på lager for øyeblikket
336 kr

30 mm Airwrap-sylindere og en modell med krøller

Krøller eller bølger med volum

Airwrap™-sylindrene på 30 mm skaper krøller eller bølger med volum. Sylindrene er designet med såkalt flow-vane-geometri som trekker til seg, snurrer opp og krøller håret ved hjelp av Coanda-effekten. Paret inkluderer én sylinder som går med klokken og én som går mot klokken for å skape symmetriske krøller. Med avkjølte tupper for tryggere fjerning.