40 mm Airwrap™-sylindere

Brede Airwrap™-sylindere på 40 mm bruker Coanda-effekten for å skape løse krøller og bølger.

Ikke på lager for øyeblikket
336 kr

40 mm Airwrap-sylindere med en modell

Løse krøller eller bølger

Airwrap™-sylindere på 40 mm skaper og fikserer løse krøller og bølger. Sylindrene er designet med såkalt flow-vane-geometri som trekker til seg, snurrer opp og krøller håret ved hjelp av Coanda-effekten. Paret inkluderer én sylinder som går med klokken og én som går mot klokken for å skape symmetriske krøller. Med avkjølte tupper for tryggere fjerning.