Soft Smoothing-børste

De myke børstehårene med ballformede tupper er konstruert for å være skånsom mot hodebunnen, og den myke, utglattende børsten skaper en myk, fønet look.

Ikke på lager for øyeblikket
336 kr

Soft Smoothing-børste og en modell med rett hår

En glatt, fønet look.

Soft Smoothing-børsten har myke tupper med baller som er konstruert for å være sensitiv mot hårbunnen. Den sender ut luft langs hårstråene for å etterligne hårføneteknikken til en stylist. For en glatt, fønet look. Og Cool wall-teknologi for sikker fjerning.