Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Round Volumising-børste

Round Volumising-børste

Perfekt for flatt, livløst hår. Den runde volumbørsten retter luften inn i håret for å gi volum, og børstehårene skaper spenning for å forme håret mens det tørker.

Ikke på lager for øyeblikket
336 kr

Round volumising-børste på modell med krøllete hår

Former og tilfører volum

Perfekt for flatt, livløst hår. Den runde volumbørsten retter luften inn i håret for å gi volum, og børstehårene skaper spenning for å forme håret mens det tørker.

Lignende tilbehør

  • Nyhet

    Lange 30 mm Airwrap™-sylindere

    De lange Airwrap™-sylindrene på 30 mm bruker Coanda-effekten for å skape voluminøse krøller og bølger i langt hår.

  • Nyhet

    Lange 40 mm Airwrap™-sylindere

    De brede Airwrap™-sylindrene på 40 mm bruker Coanda-effekten for å skape løse krøller og bølger i langt hår.

  • Nyhet

    Liten Soft Smoothing-børste

    Den lille Soft Smoothing-børsten er utviklet for enkel styling av kort hår og pannelugger.

Lær mer om tilbehør til Dyson Airwrap™ styler

Direkte fra Dyson

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på alt. Motta din bestilling innen 5-7 virkedager, gratis.