Hopp over navigering
Innstillingene dine er nå lagret.
Du kan når som helst endre keep in touch dine i kontaktdelen i Din Dyson. Hvis du har en Din Dyson-konto, kan du logge deg på under for å administrere alle kontaktalternativene (inkludert telefon, SMS og post).
Dyson Detangling Comb

Flokeløsende kam

Konstruert med brede, glatte tenner for å løsne med minimal friksjon.

336 kr
Dyson flokeløsende kam

Flokeløsende kam

Den Dyson-designede flokeløsende kammen er konstruert med brede, glatte tenner for å gli gjennom vått og tørt hår og løsne floker med minimal friksjon.

Dyson Supersonic™ hårføner er ikke inkludert.

Direkte fra Dyson

Leveringsinformasjon

Gratis frakt på alt. Motta din bestilling innen 5-7 virkedager, gratis.